doTerra Biz

Experienta mea doTERRA

Noi – ca parinti – am trecut acum 13 ani printr-o experienta cand am fost pe punctul de a ne pierde fetita din cauza unor efecte adverse ale unui medicament. Medicul de pe sectia Oncologie – Hematologie ne-a spus ca sunt slabe sanse sa supravietuiasca. Si totusi – minunea s-a intamplat.

Pe urma acelasi medic ne-a spus ca toata viata va trebui sa fim atenti la orice medicament ii vom da Biancai… pt ca celulele au memorie si oricand putem iar ajunge la punctul zero – reanimare… din cauza unui “banal” medicament.

Inteleg azi tot ce ni s-a intamplat candva. Inteleg de ce a trebuit sa trecem prin asa experienta. Pentru ca aveam de invatat ceva. Cand eram mai tanara… si nu eram inca mama – in gandul meu radeam… radeam in sens nepotrivit fata de fiecare plafar pe langa care treceam… si mormaiam:

“Cine naiba mai intra in magazinele astea de pe vremuri… azi… cand totul se invarte in jurul atator farmacii care ne inconjoara spatiul?!”

Si asta era lectia pe care Dumnezeu ma indruma sa o invat. Sa nu ii minimizez CREATIA. Sa invat cat de MARETE sunt toate realizarile sale… noi fiintele, dar si plantele pe care le-a lasat pentru vindecarea noastra. Sa constientizez pas cu pas ca asta urma sa imi fie Misiunea in aceasta viata. Sa devin o versiune mai buna a mea, sa invat de la mentori din domeniul holistic pentru ca la randul meu sa pot fi de ajutor atator alte suflete care aleg aceasta calatorie spre cunoastere si spre sanatate sa o facem impreuna.

Asa ca am descoperit doTerra. Din nevoia de a gasi imputernicire. Si am simtit-o din plin in momentul cand mi-am ingaduit eu mie… sa inteleg cum lucreaza plantele. Cum sustin de fapt ele sanatatea. Cum pot ele influenta directia inversa dinspre BOALA spre SANATATE. Si cat de amplu lucreaza Dumnezeu prin ele. Nu doar pe plan fizic, ci si pe plan emotional, dar si spiritual.

Si cand mi-au luminat viata, cand au ridicat nivelul de sanatate al intregii familii… ce era sa fac? Sa tin doar pentru mine minunea descoperita? Sa ma bucur doar eu de ceea ce a lasat Natura?

Bineinteles ca nu. Se intamplase o schimbare atat de mare in viata mea incat doar sotul meu intelegea ce e in profunzimea inimii mele.

Dupa incidentul cu Bianca… eram panicata orice i se intampla. Tipam la propriu de spaima… de fiecare data cand facea febra. Era una din traumele ramase dupa experienta din spital cand medicii ne spuneau ca sa ne luam ramas bun ca nu sunt sanse sa supravietuiasca. Asa ca toate experientele din spital… si-au lasat adanc amprenta asupra psihicului si emotionalului meu. Si lucrez constant la asta. De cand am descoperit doTerra… am uitat de acele atacuri de panica cand Bianca se imbolnavea. Am devenit imputernicita pentru ca am inteles ce inseamna sa sustinem holistic si complex organismul. El are nevoie de natura… niciodata NU se va putea vindeca cu produse sintetice. Si cu totii stim asta. Plantele au acea resursa… acea amprenta a lui Dumnezeu – pentru a ne regenera organismul.

Si pentru tot ce am constientizat si tot ce am avut ca beneficii de-a lungul timpului, datorita remediilor naturale doTerra… simt ca trebuie sa impartasesc si celorlalti. Ca si ei ar putea simti imputernicire, si ei ar putea sa se bucure de ridicarea nivelului de sanatate – pentru ca folosim doTerra atat ca preventie cat si in probleme de sanatate.

Asa ca am ales sa fiu LUMINA pentru altii, asa cum multi ALTII au fost lumina pentru mine.

Impartaseste si TU, impacteaza si TU viata celor din jurul tau. Fie cu o vorba, fie cu un sfat, fie cu o mostra de ulei. Gestul tau se va intoarce inzecit. Sub orice forma considera UNIVERSUL si din oricare directie.

❤️ Daca si tu crezi ca doTerra poate schimba in bine viata oamenilor, scrie-mi. Si te voi ajuta mai specific sa faci asta. Alatura-te comunitatii mele doTerra 🙂.

***************

Pentru crearea unui cont doTerra (implicit indrumarea mea gratuita inclusa), gasesti pasii detaliati aici. Contul doTerra nu iti aduce nicio obligatie de comanda ulterioara kitului, ci iti aduce MARELE AVANTAJ la produsele doTERRA cu 25-55% mai accesibile (deci direct de la companie) si cea mai mare binecuvantare: indrumarea terapeutica specializata si acces la toate resursele la care lucram constant pentru tine.

Doresti informatii mai detaliate? Citeste pasii de mai jos.

Membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala” aveti acces la Platforma pe care am conceput-o cu informatii complexe, protocoale detaliate si indrumari specifice si personalizate din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere, alimentatie si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti si tu un cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.

Vrei sa vizionezi o prezentare despre remediile naturale doTerra? Iata aici videoul pe care l-am pregatit pentru tine:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Ne bucuram ca iti sunt utile aceste informatii!