Natura Esentiala – Membri doTerra

***

Bun venit pe site-ul special dedicat voua… cei inscrisi in familia noastra de uleiuri,

avand ca upline pe Amalia si Alex Lacatos si implicit Colegii Consultanti din downline-ul nostru.

***

Aici vei avea disponibile informatii complexe din literatura internationala de specialitate, indrumari si protocoale pentru sustinerea sanatatii cat mai natural posibil, notiuni de baza despre sanatatea holistica, stil de viata, detoxifiere, regenerare si detalii despre universul plantelor ca uleiuri si produse doTerra.

Vorba lui Schopenhauer… “Sanatatea nu reprezinta totul, dar fara EA, nimic nu conteaza”

Scopul nostru este de a te ajuta sa restabilesti echilibrul in sanatatea familiei tale în mod natural. Folosirea plantelor pentru a sustine sanatatea este o practică veche de mii de ani. Plantele medicinale au proprietăți dovedite științific, confirmate de specialiști, iar numeroase medicamente moderne au la bază extracte din plante cu proprietăți terapeutice. Tot ce se gaseste intr-o pastila provenita dintr-un proces de sinteza chimica… se regaseste si in plante ca substante active… dar retine ca ceea ce este natural nu are un efect invaziv asupra corpului, asadar utilizate corect nu au efecte secundare. Avem doar nevoie de educatie… ca sa constientizam si sa ne rupem de nociv, deoarece este mai usor sa preintampinam decat sa tratam.

Este bine de stiut ca aceasta calatorie spre stare de bine nu este la fel pentru toata lumea. Este unica si diferita pentru fiecare in parte. Inclusiv reactiile la uleiurile esentiale sau produsele pe baza de plante pot diferi in functie de mai multe aspecte din viata ta, printre care si incarcatura toxica a organismului… asadar pasii adesea necesita adaptare, de aceea nu ezita sa soliciti indrumare de ori de cate ori simti nevoia, pentru ca suntem aici pentru tine in a te indruma corespunzator.

Evalueaza-ti starea de bine pentru ca ai nevoie de o fundatie solida pentru a-ti trai cea mai sanatoasa viata si este important ca tu sa preiei responsabilitatea pentru sanatatea familiei tale pentru ca este important sa faci tot ce poti pentru a preveni degradarea ei sau pentru a sustine organismul in caz de probleme de sanatate. Te va ajuta sa citesti articolele noastre despre modul cum functioneaza organismul si despre cauzele ce duc la imbolnavire si alte teme de sanatate.

Integreaza cat mai mult natural in viata ta, pentru a te lipsi pe cat posibil de toxicitate si efectele secundare ce le au chimicalele din produsele de infrumusetare, chimicalele din produsele de curatenie sau medicamentele sintetice alopate – pe care nu le vom exclude la reala nevoie.

Consideram ca sustinerea organismului este cel mai important aspect pentru sanatatea membrilor familiei tale, iar pentru asta trebuie sa constientizezi cat de important este stilul sanatos de viata si sa ti-l insusesti, pentru a construi pilonii de sănătate si sa te ingrijesti atat de corp, cat si de minte si de suflet, iar produsele naturale sunt prieten de nadejde pentru fiecare din acestea. Este nevoie de vointa, optimism, credinta, rabdare si consecventa, iar astfel organismul tau va reincepe sa functioneze corect pentru ca ii va creste capacitatea de autoaparare. Si asta ne dorim cu totii, nu-i asa? Sa ne amintim mereu faptul ca vizita la medic este mereu esentiala, iar cu totii impreuna…

Vom reusi sa pretuim sanatatea suficient de bine… pentru ca viata este facuta din alegeri… si impreuna ne asiguram ca sunt cele potrivite! 

**********

Logheaza-te pe acest site cu indrumari si protocoale fiind membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala by Amalia si Alex Lacatos” (prin intermediul nostru sau al consultantilor nostri, deci sub responsabilitatea noastra directa). Vei gasi informatii complexe din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii.

Daca doresti un cont doTERRA in familia noastra de uleiuri, te rugam urmeaza pasii de aici.

Daca ai nevoie de mai multe detalii, sau poate esti inscrisa in alta parte si nu ai sprijin, scrie-ne un mesaj pentru a-ti fi de folos aici.

Daca ai deja un CONT doTERRA in comunitatea noastra, foloseste formularul de login de mai jos pentru a accesa acest continut sau solicita-ne ajutorul aici pentru a-ti trimite detaliile de inregistrare.