Preventie doterra
Gandul zilei

Sanatatea familiei tale…

Cu totii avem nevoie de echilibru… mai ales in ceea ce ne priveste familia proprie. Iar dupa cum stii deja, folosirea plantelor pentru sustinerea sanatatii, este o practica veche de mii de ani. 

Plantele medicinale au proprietăți dovedite științific, confirmate de specialiști, iar numeroase medicamente moderne au la bază extracte din plante cu proprietăți terapeutice. 

Tot ce se gaseste intr-o pastila provenita dintr-un proces de sinteza chimica… se regaseste si in plante ca substante active… dar retine ca ceea ce este natural nu are un efect invaziv asupra corpului, asadar utilizate corect nu au efecte secundare. Avem doar nevoie de educatie… ca sa constientizam si sa ne rupem de nociv, deoarece este mai usor sa preintampinam decat sa tratam.

Este bine de stiut ca aceasta calatorie spre stare de bine nu este la fel pentru toata lumea. Este unica si diferita pentru fiecare in parte. Si este o calatorie pe care te invit sa o parcurgem impreuna, daca vei accepta sa iti fiu indrumator.

Constientizeaza-ti constant starea de bine pentru ca ai nevoie de o fundatie solida pentru a-ti trai cea mai sanatoasa viata si este important ca tu sa preiei responsabilitatea pentru sanatatea familiei tale pentru ca este important sa faci tot ce poti pentru a preveni degradarea ei sau pentru a sustine organismul in caz de probleme de sanatate. 

Integreaza cat mai mult natural in viata ta, pentru a te lipsi pe cat posibil de toxicitate si efectele secundare pe care le au chimicalele din produsele de infrumusetare, chimicalele din produsele de curatenie sau medicamentele sintetice alopate (pe care nu le vom exclude la reala nevoie). Dar cu doTERRA avem toate resursele naturale si non-invazive deja puse la dispozitia noastra. Si crede-ma ca e usor sa inlocuim sinteticul cu natural si chimicalele toxice cu solutiile lasate de Mama Natura atat de eficiente si totodata fara sa fie invazive pentru sanatate.

Consider ca sustinerea organismului este cel mai important aspect pentru sanatatea membrilor familiei tale, iar pentru asta trebuie sa constientizezi cat de important este stilul sanatos de viata si sa ti-l insusesti, pentru a construi pilonii de sănătate si sa te ingrijesti atat de corp, cat si de minte si de suflet, iar produsele naturale sunt prieten de nadejde pentru fiecare din acestea. Este nevoie de vointa, optimism, credinta, rabdare si consecventa, iar astfel organismul tau va reincepe sa functioneze corect pentru ca ii va creste capacitatea de autoaparare. Si asta ne dorim cu totii, nu-i asa? 

Vom reusi sa pretuim sanatatea suficient de bine… pentru ca viata este facuta din alegeri… si impreuna ne asiguram ca sunt cele potrivite! 

Cu drag,

𝑽𝒓𝒆𝒊 𝒔𝒂 𝒍𝒖𝒄𝒓𝒆𝒛𝒊 𝒄𝒖 𝒎𝒊𝒏𝒆 ? 

• Scrie-mi personal aici: https://www.facebook.com/amalia.lacatos/

• Alatura-te comunitatii mele doTerra. Astfel ai parte GRATUIT de consultanta specializata, personalizata si scanari Zyto si interpretari complexe ale conditiei tale de sanatate.

𝑼𝒓𝒎𝒂𝒓𝒆𝒔𝒕𝒆-𝒎𝒂 𝒑𝒆…

Website-ul meu: www.naturaesentiala.ro

Facebook: http://m.me/NaturaEsentiala

Instagram: https://www.instagram.com/naturaesentiala.ro/

YouTube: https://bit.ly/3cXoh9A

Amalia Lacatos

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *