Consultantul ales

Avantajul maxim cand doresti sa iti comanzi primul kit doTERRA este ca acesta presupune si sprijinul consultantului al carui cod il folosesti la inscriere (poate fi din colt diferit al tarii sau lumii – conteaza sa iti ofere ingrijirea specializata de care ai nevoie).

Si primul si cel mai important factor pentru ca TU sa stii utiliza eficient uleiurile esentiale si produsele doTERRA in toate situatiile, inclusiv cele complexe…este sa fii in grija noastra – ca si consultanti care am ales sa ne perfectionam in acest domeniu, pentru a ne ridica la inaltimea asteptarilor in acest domeniu al aromaterapiei dusa la nivel superior ca solutii naturale pentru sanatate. Cand ne alegi in aceasta calatorie, te vom indruma complex si iti vom pune la dispozitie informatiile necesare pentru a-ti fi mereu de ajutor.

Asadar cand vine momentul sa iti comanzi primele produse doTERRA, consultantul / inrolatorul ales / echipa, toate sunt foarte importante. In calitate de consultanti / inrolatori suntem acele persoane care isi dedica timpul, cunostintele si experienta pentru a fi de ajutor celor care i se alatura in experienta solutiilor naturale.

Dar daca iti iei uleiuri din alta parte sau de pe alt site decat doTERRA, atunci acolo este locul unde trebuie sa iti obtii si indrumarea si consultanta, pentru ca un consultant doTERRA are responsabilitatea persoanelor din echipa sa – de care se ingrijeste si pentru care isi dedica timp sa ii perfectioneze cu informatii valoroase.

Pentru timpul investit si pentru implicarea sa, doTerra ne recompenseaza cu beneficii… de aceea relatia consultantului cu fiecare membru inscris este esentiala din punct de vedere educativ si al informatiilor si resurselor impartasite. Echipa Natura Esentiala – noi concret oferim consultanta permanenta, scanari Zyto, acces la platforma supervizata (de specialisti, aromaterapeuti, psihoterapeuti, medici, nutritionisti, persoane cu experienta), acces la carti si resurse informative, permanent traducem si sintetizam informatiile cheie, live-uri video pe diferite teme legate de sanatatate si solutiile naturale, aplicatie pe telefon si pe calculator)… si este bine de stiut ca aceste resurse de care mentionez sunt disponibile pentru membrii care ni se alatura noua, si NU toate echipele doTERRA ofera aceleasi resurse.

Atunci cand alegi sa te inscriem in doTerra prin comunitatea noastra Natura Esentiala – noi suntem cei responsabili sa iti fim mereu alaturi, sa te informam ce pasi sa urmezi, ce uleiuri sa folosesti si in ce situatii, ce protocoale ti se potrivesc concret si cum sa personalizezi necesarul de uleiuri in functie de problemele de sanatate. Daca ne alegi ca si inrolator, noi, impreuna cu echipa noastra – iti vom fi calauza in lumea esentialelor si iti punem la dispozitie resursele de care ai nevoie ca sa obtii rezultatele optime.
Grupurile de sprijin sunt speciale si accesibile exclusiv membrilor, asadar oricand ai intrebari cum sa ai acces la platforma noastra, scrie-ne sa te indrumam cu pasii si cum sa iti obtii uleiurile doTerra prin noi. Vine la pachet cu tot ce inseamna sprijin, informare, consultanta pentru orice situatie in ceea ce priveste doTerra.

Iar de indata ce primesti kitul, iti promitem ca va fi inceputul unei frumoase relatii si le vei iubi si tu! Poti fi oriunde in lume, uleiurile le primesti direct de la doTerra, iar sfaturile direct de la specialistii comunitatii noastre, astfel incat sa cunosti si sa integrezi cat mai bine uleiurile in viata si pentru sanatatea familiei tale. Fiecare persoana este importanta si merita maximul de sprijin pe care il poate primi. Solicita-ne ajutorul cum sa iti obtii uleiurile, iar noi devenim responsabili pentru voi, de ori de cate ori vei avea nevoie!

doTERRA inseamna educatie si imputernicire. DoTERRA a ales sistemul network marketing pentru promovarea produselor lor, educatie constanta, beneficii pentru fiecare membru in parte. DoTERRA NU a ales sa le fie vandute produsele prin shopuri online, magazine fizice, farmacii, plafare sau supermarketuri… ci cultura doTERRA isi are misiunea de a schimba lumea, picatura cu picatura, om cu om, comunitate cu comunitate. Politica doTerra are o cultura de etica, manual de politici si toate acestea sunt usor diferite de la tara la alta, in functie de legislatia permisa in acel loc. Aici ma refer inclusiv la cuvintele permise sau cuvintele care ne ingradesc vocabularul la afirmatiile ce le putem face in ceea ce priveste ceea ce pot realmente face aceste uleiuri esentiale.

Va aduc la cunostinta ca doTERRA asigura calitatea produselor vandute exclusiv pe site-ul oficial. Asadar doTERRA in mod oficial vinde produsele DOAR si DIRECT pe site-ul www.doterra.com asadar pentru orice alte site-uri ce comercializeaza asa zise produse doterra, nu aveti garantia ca sunt originale si poate sunt de fapt contrafacute…pentru ca doTERRA nu are site-uri colaboratoare si distribuitoare 🙂 ! Plus ca lipseste cel mai de pret aspect, cumparand online la nimereala de pe site-uri no name sunteti privati de sprijinul specializat in a utiliza corect aceste uleiuri esentiale…si AICI intervine rolul unui consultant sau inrolator doTERRA… si implicit achizitionarea uleiurilor esentiale exclusiv de pe www.doterra.com… voi avand acces la informatiile consultantului ales si a echipei, dupa ce la inscriere ati utilizat codul sau ca inrolator. Este neaparat nevoie sa introduceti codul inrolatorului, pentru ca daca va inscrieti fara… nu esti in grija nimanui in ceea ce privesc informatiile specializate si ajungi in ceea ce doTERRA numeste “orphan tree”. Creati-va deci cont doTERRA, adaugand ID-ul inrolatorului, este singurul mod in care aveti garantie pentru originalitatea produselor doTERRA si aveti sprijinul cuvenit in utilizarea corecta. Aceasta este politica doTERRA :).

Si sunt nevoita sa constientizez si pe altii deoarece, in ultima perioada am primit foarte multe solicitari de ajutor de la persoane care s-au inscris in doTerra in nici ei nu stiu ce echipe – prin prieteni sau persoane la nimereala…si apoi le ajunge kitul si persoana ce i-a inscris ii abandoneaza sau nu ii stie ajuta…iar astfel au uleiurile…dar nu se bucura si de sprijin specializat ca sa le poata integra eficient si corect in favoarea sanatatii… si este deja tarziu… pentru ca alegerea lor este deja facuta.

Consultantul ales poate fi si la mii de kilometri distanta de tine…nu are importanta, ci sprijinul sau, indrumarea sa sunt cheia – fie ca asta se face telefonic sau prin mesaje. De aceea pentru rezultate maximale, este nevoie de consultanta pertinenta spre a indruma cu protocoalele cele mai potrivite sau pentru a le adapta in functie de toate variabilele starii de sanatate ale respectivei familii…Dar daca te-ai inscris deja prin altcineva, asigura-te ca ti se ofera tot sprijinul de care ai nevoie, pentru ca suportul trebuie sa iti vina de la acea persoana pe care ai ales-o.

De aceea de exemplu tu, cand iti faci o programare la un specialist… suntem convinsi ca vei merge la consultanta la el…nu la colegului lui care are biroul in cladirea alaturata. Asadar respecti timpul si implicarea si cunostintele persoanei pe care ai ales-o sa iti procuri uleiurile esentiale si prin care te-ai inscris in doTERRA. Consultantul ales nu se poate schimba, cel cu care ai pornit este cel cu care trebuie sa iti continui experienta doTERRA, asadar alege intelept cu cine doresti sa colaborezi in materie de sfaturi. Daca nu vei putea valorifica la maxim avantajele unui cont doTERRA si nu il vei folosi timp de 6 luni, vei putea cere suspendarea lui si eventual dupa – daca vei dori din nou sa incerci uleiurile esentiale si o noua colaborare la nivel de echipa diferita – doar in aceasta situatie doTERRA iti va permite sa faci asta. Amintim ca un consultant trebuie sa fie o persoana pasionata de uleiurile esentiale si cu ajutorul echipei de specialisti sa raspunda nevoilor tale. Un consultant NU este un revanzator sau redistribuitor doTERRA – ci este un EDUCATOR care te ajuta si cu care trebuie sa stabilesti o relatie de colaborare :). Reusitele tale cu uleiuri esentiale depinde major de consultantul si echipa aleasa… si nu de uleiuri si spun cu mana pe inima asta!

In doTERRA, suntem recompensati pentru efortul pe care il depunem, atat ca si cunostinte cat si ca timp, energie si investitie in informarea persoanelor ce ni se alatura, deci echipei pe care o formam si o ingrijim… iar timpul pe care il alocam este esential pentru propria echipa, ei au fiecare in parte nevoie de prioritatea ce le-o datoram. De asemenea organizam scanari Zyto, seminarii, ateliere, webinarii, videouri informative, consultanta cu specialisti si toate acestea au implicatii financiare – asadar intelegeti de ce este atat de important sa ne dedicam cu tot sufletul in a ne indruma membrii ce ni se alatura. 

***************

Pentru crearea unui cont doTerra (implicit indrumarea mea gratuita inclusa), gasesti pasii detaliati aici. Contul doTerra nu iti aduce nicio obligatie de comanda ulterioara kitului, ci iti aduce MARELE AVANTAJ la produsele doTERRA cu 25-55% mai accesibile (deci direct de la companie) si cea mai mare binecuvantare: indrumarea terapeutica specializata si acces la toate resursele la care lucram constant pentru tine.

Doresti informatii mai detaliate? Citeste pasii de mai jos.

Membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala” aveti acces la Platforma pe care am conceput-o cu informatii complexe, protocoale detaliate si indrumari specifice si personalizate din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere, alimentatie si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti si tu un cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.

Vrei sa vizionezi o prezentare despre remediile naturale doTerra? Iata aici videoul pe care l-am pregatit pentru tine:

error: Ne bucuram ca iti sunt utile aceste informatii!