Avantaje membri

Ti-ai pus vreodata intrebarea ce este dincolo de un kit sau un cont doTerra?

Avantajele unui cont in comunitatea noastra doTerra Natura Esentiala, inscriere printr-unul consultantii echipei noastre iti aduce suficient de multe beneficii incat sa iubesti aceste uleiuri din primul moment. Iata serviciile gratuite:

+ Îndrumare si sprijin specializat

Grupuri pt. membri, recomandări, videouri, protocoale

Ghid de utilizare a uleiurilor esentiale

Programe de educare continua despre remediile naturale

Acces la platforma de sprijin supervizata de specialisti

Website privat educativ pentru membri

Resurse terapeutice educaționale din literatura de specialitate

+ Tombole, Cadouri si bonusuri

Uleiuri esentiale cadou prin programul de loialitate

Scanari Zyto lunare

Consulturi si interpretari Zyto personalizate

Promotii, oferte Tombole si premii doTerra

Garantia originalitatii produselor

+ Avantaje Cumperi direct de la doTerra, achiti cu cardul sau prin transfer bancar

Costuri reduse cu 25% la produse 10-30% puncte valorice de pe urma comenzilor tale de loialitate

Cont doTerra fără obligatie de comenzi lunare

Propriul birou si magazin virtual doTerra

Platesti un ulei si primesti 2, in cadrul ofertelor

BOGO Colet primit direct de la doTerra în 3 -10 zile

Rambursarea transportului in 7 puncte valorice

+ Cum ar fi sa ajuti oamenii si sa fii si platit pentru asta?

Daca iubesti uleiurile si iti doresti mai mult… ti-am pregatit

Grupuri speciale, webinarii

Proiecte de dezvoltare personală

Programe de mindset si crestere

Mentorat in Business doTerra

Toate cele de mai sus sunt beneficiile care te vor imputernici atat pe plan personal cat si in plan fizic, emotional si relational. Stiai deja ca doTerra este compania cea mai testata si cea mai de incredere din lume in sfera remediilor naturale, nu-i asa? Impreuna consolidam o comunitate a carei scop comun este stilul de viata cat mai natural si non-invaziv pentru sanatate. Caracteristica noastra comuna este dragul pentru imbunatatirea calitatii vietii oamenilor prin produse absolut inovatoare si programele speciale pentru sanatate.

Iar pasiunea, perseverenta si viziunea noastra ne vor conduce sa facem cat mai cunoscute povestile inspirationale ce vor ajuta si alti oameni. Pentru ca prin puterea comunitatii construim conexiuni profunde si multe prietenii… asta deoarece doTerra schimba vietile in moduri atat de minunate!

Iar indrumarea este cel mai important si valoros aspect, deoarece te ajutam pas cu pas, orice intrebare ai avea. Astfel inveti sa folosesti corect remediile naturale, te invatam principiile holistice ale sanatatii, pentru a echilibra atat corpul fizic cat si cel emotional.

Prin cele mai importante resurse: angajament, valoare, energie si timp, imputernicim prietenii adevarate si constructive, reciprocitate si alegeri sanatoase. Dincolo de incredere este respectul si pretuirea pentru tine, pentru mine, pentru natura si pentru cei din jur. Asta pentru ca adevarata satisfactie provine mai ales din relatiile pe care le construim, din sentimentul ca scopul din adancul inimii este de folos si celor din jur.

Motive care te-ar putea induce in eroare pe nedrept:

• Sunt prea scumpe pentru mine… INTERPRETABIL

Pretul unui ulei esential este dat de randamentul sau de extractie, majoritatea foarte accesibile, unele mai costisitoare. Uleiurile par a fi scumpe, dar de fapt nu sunt, tinand cont ca este nevoie de 1-5 picaturi per utilizare…si de multe ori sunt suficiente doar cateva aplicari…pentru ca situatia se poate ameliora semnificativ si foarte rapid. O sticluta ajunge muuuult timp, deci investesti o suma…dar pe termen indelungat.

– Te doare gatul? Iei o picatura de Lemon si una de On Guard pe o lingurita de miere. Te costa maxim 1 leu. Oare sprayul de gat nu te-ar costa mai mult?

– Ai arsuri la stomac. Bei un pahar cu apa cu o picatura de Zengest. Iti trece. Te costa aproximativ 70 de bani. Este mai ieftina capsula cu medicament de sinteza pe care ai fi luat-o? Uleiurile esentiale sunt solutii naturale, fara efecte adverse si chiar fac diferenta!

• Trebuie sa comand lunar?… NUUU. Un consumator nu are nicio obligatie.

Comanzi doar atunci ce, cand si daca ai nevoie. Daca alegi sa obtii anumite bonusuri ca sa primesti uleiuri gratuite, atunci trebuie sa comanzi de minim 100 pv lunar. Cunostintele tale vor dori si ele sa se bucure de solutii naturale cu doTERRA si vor dori sa le inscrii. Ele au astfel avantajul ca obtin uleiurile la reducere, iar pe tine, ajutandu-i sa faca asta, doTerra te rasplateste si e primul pas de a-ti obtine uleiurile gratuit, iar in timp poti face mai mult de atat.

• Trebuie sa vand uleiuri?… NUUU. Nimeni nu trebuie sa vanda nimic. Iti vei achitiona doar ceea ce ai nevoie, iar daca la un moment dat vei decide sa iti impartasesti experienta si cunostintele, vei avea parte si de alte optiuni. Daca vezi anumite magazine online sau locale care vand “uleiuri esentiale doTerra” sa stii ca este un risc pe care ti-l asumi, riscand sa cumperi de la ei produse care nu sunt originale…si asta pentru ca singurul mod prin care doTERRA permite vanzarea produselor sale este exclusiv prin site-ul oficial.

• Am prieteni care vor si ei produsele doTerra. Ce fac?

Poti sa ii inscrii si pe ei, prin intermediul ID-ului tau. Pentru faptul ca ii introduci in lumea doTerra, ei iti vor multumi pentru oportunitatea ridicarii nivelului lor de sanatate, iar doTERRA te va recompensa – daca vei dori si vei alege sa te implici in a schimba si tu vieti picatura cu picatura. 

• Doresc sa ma inscriu sau doresc sa inscriu pe cineva? Ma poti ajuta?

Da, categoric. Ia legatura cu noi si te indrumam cu drag.

Pentru crearea unui cont doTerra (implicit indrumarea mea gratuita inclusa), gasesti pasii detaliati aici. Contul doTerra nu iti aduce nicio obligatie de comanda ulterioara kitului, ci iti aduce MARELE AVANTAJ la produsele doTERRA cu 25-55% mai accesibile (deci direct de la companie) si cea mai mare binecuvantare: indrumarea terapeutica specializata si acces la toate resursele la care lucram constant pentru tine.

Doresti informatii mai detaliate? Citeste pasii de mai jos.

Membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala” aveti acces la Platforma pe care am conceput-o cu informatii complexe, protocoale detaliate si indrumari specifice si personalizate din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere, alimentatie si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti si tu un cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.

Vrei sa vizionezi o prezentare despre remediile naturale doTerra? Iata aici videoul pe care l-am pregatit pentru tine:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

error: Ne bucuram ca iti sunt utile aceste informatii!