Beneficii LRP

Exista multe posibilitati prin care poti usor obtine produse si uleiuri esentiale in mod gratuit…chiar din urmatoarea luna care urmeaza inscrierii in doTERRA. Ce inseamna LRP? Simplu… loialitate…adica Loyalty Reward Program.

Programul LRP nu este obligatoriu, ci recomandat si optional. Este un program automat si lunar, destinat acelor persoane care doresc sa devina eligibile pentru obtinerea diverselor beneficii doTERRA, care pot fi ori puncte ori produse gratuite sau chiar comisioane in bani.

Orice membru doTerra, fie ca este simplu consumator sau poate consultant care inscrie alte persoane… se poate bucura de avantajele acestui program.

PUNCTE LRP – plasand comenzi prin LRP primesti inapoi puncte din valoarea in PV (puncte) a comenzii efectuate, mai concret intre 15-20 ale lunii urmatoare. Iar in decurs de 13 luni de comenzi consecutine, poti ajunge la inca 30 % reducere, pentru ca doTERRA va creste procentajul de acordare a punctelor tot cu cate 5 % o data la 4 luni… Cu aceste puncte acumulate de la o comanda la alta, iti iei produse gratuit, in limita valorii punctelor pe care le detii.

– MENTII PUNCTELE si PROCENTAJUL daca comanzi de minim 1 PV (punct) pe luna

– ITI CRESTE PROCENTAJUL DE PUNCTE daca comanzi de minim 50 PV

– PRIMESTI COMISIOANE daca comanzi de minim 100 PV (daca inscrii persoanele care doresc si ele sa se bucure de uleiuri)

– AI PRODUSUL LUNII GRATUIT daca comanzi de minim 125 PV, daca plasezi comanda pana in 15 ale lunii (indiferent ca esti simplu membru sau consultant care inscrii persoane noi)

– PRIMESTI CADOUL OFERIT LA COMENZI DE 200 PV, in lunile cand doTERRA are oferte speciale

Nota:

• Comanda de inrolare nu este o comanda LRP, ci doar urmatoarele comenzi LRP ce le vei face (asa numite comenzi de loialitate)

• Comanda LRP se poate plasa doar din urmatoarea luna calendaristica dupa inscrierea in doTERRA

• Doar in urma comenzilor de LRP se pot obtine puncte recompensa, cadouri, promotii

Daca nu aveti LRP activ, nu primiti puncte cadou, nici produse gratuite, nici nu va sunt rambursate costurile transportulu, nici nu vi se cuvin comisioane cedate de doTerra. Recomandam setarea unui LRP Template, care nu inseamna si concret comanda LRP. Este doar o promisiune virtuala de a cumpara, iar daca chiar veti alege sa cumparati, va puteti bucura de bonusuri si produse cadou.

Avantajele sunt multe, pot fi inclusiv financiare.

Pentru persoanele interesate, doTERRA are un sistem de bonusuri foarte bine pus la punct. Detalii gasiti aici.

***************

Pentru crearea unui cont doTerra (implicit indrumarea mea gratuita inclusa), gasesti pasii detaliati aici. Contul doTerra nu iti aduce nicio obligatie de comanda ulterioara kitului, ci iti aduce MARELE AVANTAJ la produsele doTERRA cu 25-55% mai accesibile (deci direct de la companie) si cea mai mare binecuvantare: indrumarea terapeutica specializata si acces la toate resursele la care lucram constant pentru tine.

Doresti informatii mai detaliate? Citeste pasii de mai jos.

Membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala” aveti acces la Platforma pe care am conceput-o cu informatii complexe, protocoale detaliate si indrumari specifice si personalizate din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere, alimentatie si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti si tu un cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.

Vrei sa vizionezi o prezentare despre remediile naturale doTerra? Iata aici videoul pe care l-am pregatit pentru tine:

error: Ne bucuram ca iti sunt utile aceste informatii!