Daily Habits

Un kit minunat pentru o stare de bine… Daily Habits kit contine 5 uleiuri esentiale fiecare la 5 ml: On Guard, Balance, Frankincense, Lemon, Lavender + crema Deep Blue, probioticele Pb Assist, enzimele Terrazyme si complexul Lifelong Vitality pack.

Renumitele LLV la nivel international (recomandate inclusiv de dr. Axe) – LifeLong Vitality Pack – Alpha Crs+, xEO Mega, Microplex VMz pentru ca au o formula unica care aduc un echilibru extraordinar in organism prin proportiile optime gandite spre a sprijini incredibil corpul – acest set de vitamine si minerale esentiale BIODISPONIBILE de care ducem lipsa in dieta noastra moderna si DEFICITARA, acizi grasi esentiali – toate impreuna care genereaza energie, sănătate și vitalitate organismului, longevitate celulara. Se DIFERENTIAZA MAXIM de orice vitamina sintetica creata in laborator :)… 
TERRAZYME– amestec de enzime alimentare care ajută în procesul de digestie a hranei și la absorbția nutrienților. (frunze menta, radacina de ghimbir, seminte de chimen)
PB ASSIST– o formulă specială ce conține într-o capsulă fibre prebiotice, inclusă într-o altă capsulă ce conține 6 tulpini de microorganisme și care asigură 6 miliarde de UFC (unități formatoare de colonii) probiotice active și FOZ (fructooligozaharide) prebiotice active. Deci avem un produs DUBLU INCAPSULAT pentru a ne asigura ca trece de acidul gastric din stomac si ajunge ACOLO unde avem noi nevoie – in intestin.

Lavender – alergii, arsuri, reduce febra, migrene, mătreață, amețeli, iritații de scutec, acnee, durere, căderea părului, dureri dinți, pișcături insecte, pistrui, depresii, reduce tensiunea arterială.

Lemon – eficient în răceli, congestie nazală și mucus, dureri de gât, alergii, litiază renală și biliară, reflux, arsuri, indigestii, crampe, purifică aerul, curăță pielea, albește dinții

Tămâia / Frankincense – cancer, tumori, antirid, regenerează celulele, ulcer, pistrui, artrită, reduce cheloidul, negii, inflamații, pneumonie, Altzheimer, echilibrează hormonal

On Guard – susține sistemul imunitar, reduce microbii, viroze, candida, pneumonie, infecții cu Stafilococ, dureri de gât, este antioxidant, facilitează circulația și are rol detoxifiant, eficient în infecții, inclusiv cele urinare

Crema Deep Blue – dureri musculare și articulare, artrită, cârcei, reduce tensiune musculară, eficient în caz de hematoame, susține circulația sângelui, eficient în migrene.

***************

Pentru crearea unui cont doTerra (implicit indrumarea mea gratuita inclusa), gasesti pasii detaliati aici. Codul pentru acest kit este #60211219. Contul doTerra nu iti aduce nicio obligatie de comanda ulterioara kitului, ci iti aduce MARELE AVANTAJ la produsele doTERRA cu 25-55% mai accesibile (deci direct de la companie) si cea mai mare binecuvantare: indrumarea terapeutica specializata si acces la toate resursele la care lucram constant pentru tine.

Doresti informatii mai detaliate? Citeste pasii de mai jos.

Membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala” aveti acces la Platforma pe care am conceput-o cu informatii complexe, protocoale detaliate si indrumari specifice si personalizate din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere, alimentatie si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti si tu un cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.

error: Ne bucuram ca iti sunt utile aceste informatii!