Am cont. Ce urmeaza?

Daca ai ales sa te inscrii in aceasta comunitate de uleiuri esentiale (Natura Esentiala), bun venit in lumea uleiurilor pure si realmente terapeutice!

Ele îți vor îmbunătăți calitatea vieții, adaptând remedii naturale… nevoilor voastre specifice.

– te vom introduce in grupurile noastre informative

– vei avea acces la platforma de sprijin

– pana iti ajunge kitul, vei putea urmari videourile noastre cu detalii si vom discuta si telefonic sau chiar personal toate detaliile ce sunt necesare sa le cunosti

– vom avea propriile discutii pentru indrumari optime, sfaturi, retete si detalii esentiale

– citeste multitudinea de informatii pe care ti le punem la dispozitie

– difuzeaza si foloseste constant uleiurile esentiale pentru beneficiul familiei tale

– daca doresti si alegi sa te bucuri si de programul de fidelitate doTerra LRP, atunci seteaza-ti LRP-ul la minim 100 PV ca sa te poti bucura de uleiurile cadou, de ofertele speciale si celelalte bonusuri ce deriva

Vei găsi solutii rapide, sănătoase, eficiente! Deci nu te îngrijora… primele zile sunt euforice, următoarele în extaz, apoi o să te întrebi… cum de nu le-ai primit mai repede în viața voastră !?!

***************

Pentru crearea unui cont doTerra (implicit indrumarea mea gratuita inclusa), gasesti pasii detaliati aici. Contul doTerra nu iti aduce nicio obligatie de comanda ulterioara kitului, ci iti aduce MARELE AVANTAJ la produsele doTERRA cu 25-55% mai accesibile (deci direct de la companie) si cea mai mare binecuvantare: indrumarea terapeutica specializata si acces la toate resursele la care lucram constant pentru tine.

Doresti informatii mai detaliate? Citeste pasii de mai jos.

Membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala” aveti acces la Platforma pe care am conceput-o cu informatii complexe, protocoale detaliate si indrumari specifice si personalizate din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere, alimentatie si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti si tu un cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.

Vrei sa vizionezi o prezentare despre remediile naturale doTerra? Iata aici videoul pe care l-am pregatit pentru tine:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

error: Ne bucuram ca iti sunt utile aceste informatii!