Am cont. Ce urmeaza?

Daca ai ales sa te inscrii in aceasta comunitate de uleiuri esentiale, esti binevenit in lumea uleiurilor pure si realmente terapeutice!

Ele îți vor îmbunătăți calitatea vieții, adaptând remedii naturale… nevoilor voastre specifice.

– te vom introduce in grupurile noastre informative

– vei avea acces la platforma de sprijin

– pana iti ajunge kitul, vei putea urmari videourile noastre cu detalii si vom discuta si telefonic sau chiar personal toate detaliile ce sunt necesare sa le cunosti

– vom avea propriile discutii pentru indrumari optime, sfaturi, retete si detalii esentiale

– citeste multitudinea de informatii pe care ti le punem la dispozitie

– difuzeaza si foloseste constant uleiurile esentiale pentru beneficiul familiei tale

– daca doresti si alegi sa te bucuri si de programul de fidelitate doTerra LRP, atunci seteaza-ti LRP-ul la minim 100 PV ca sa te poti bucura de uleiurile cadou, de ofertele speciale si celelalte bonusuri ce deriva

Vei găsi solutii rapide, sănătoase, eficiente! Deci nu te îngrijora… primele zile sunt euforice, următoarele în extaz, apoi o să te întrebi… cum de nu le-ai primit mai repede în viața voastră !?!

Doresti informatii mai detaliate? Citeste pasii de mai jos.

Intra pe site-ul complex cu indrumari si protocoale ale membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala by Amalia & Alex Lacatos” (prin intermediul tuturor consultantilor nostri, deci sub responsabilitatea noastra directa). Vei gasi informatii complexe din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti si tu un cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.

Daca ai deja un cont doTerra in alta comunitate si nu beneficiezi de sprijinul cuvenit, contacteaza-ne aici sa te putem ajuta.