Noi

Bun venit in lumea aromata! Sa ne prezentam zic… suntem o familie cu membri iubitori de doTERRA și am decis să ne dedicăm uleiurilor esentiale, descoperind că există remedii naturale care pot substitui adesea constituenții de sinteză în cele mai variate situații, conștientizând că aceste uleiuri esentiale pot realmente schimba vieți. Ca mama, am crezut de la bun inceput in ele…citind mult si afland ca totul este chimie pura la baza…a naturii, cea lasata de Dumnezeu. Tati…a fost sceptic la inceput – ca de altfel toti barbatii :D… dar in scurt timp, vazand toate reusitele noastre la cei doi copii: fetita de 10 ani si baietelul de 3 anisori… s-a lasat si el cuprins de val cand a constientizat cat de utile pot fi aceste uleiuri, atat pentru noi ca si adulti cat si atat de sigure si blande pentru copii. Am început să le folosim în momentul când am fost nevoiți să căutăm optiuni naturale care să fie non-invazive pentru copii. Avem o povestioară mai tristă, din care am învățat multe ca părinți, mai ales faptul că suntem răspunzători pentru sănătatea familiei noastre, a copiilor nostri. Reacții nedorite ale unor medicamente… ne-au adus cândva în stadiul de a ne putea pierde fetița, iar faptul că azi trăiește, este un semn și un miracol de la Dumnezeu, ajutându-ne să înțelegem de fapt că aceasta este calea pe care El ne-a purtat azi…sa va impartasim si voua ca avem solutii naturale, eficiente si fara efecte adverse. Folosind uleiurile esentiale, noi ne-am schimbat viața, iar valoarea acestor uleiuri (cele mai cercetate din lume) nu am descoperit-o din întâmplare. De îndată ce am experimentat schimbările care au urmat, ne-am simțit însa îndreptățiți să împărtășim și cu alții beneficiile acestor uleiuri esentiale, să putem îndruma împreună cum să ne bucurăm de o mai bună calitate a vieții… Insa nu a existat niciodată un moment mai critic decât acum să învățăm să folosim natura în favoarea noastră, pentru că tot ceea ce respirăm, mâncăm, bem, ingerăm sau aplicăm pe piele, poate influența și afecta pe termen îndelungat starea sănătății noastre, iar calitatea vieţii noastre se poate deteriora, datorită stilului de viaţă și alegerilor noastre. Uleiurile esentiale îmbunătățesc calitatea vieții, adaptând remedii naturale… nevoilor tale specifice. Știai că de fiecare dată când mănânci legume sau fructe sau când adaugi plante aromatice în preparatele culinare, tu experimentezi de fapt compuși ale uleiurilor esențiale? Te-ai gândit și la impactul pozitiv pe care îl au asupra sănătații tale? (O poveste adevarata de viață… a unei familii acum fericită)

Doresti informatii mai detaliate? Citeste pasii de mai jos.

Membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala by Amalia & Alex Lacatos” (prin intermediul tuturor consultantilor nostri, deci sub responsabilitatea noastra directa) au acces la Platforma pe care am conceput-o special pentru ei cu informatii complexe, protocoale detaliate si indrumari specifice si personalizate din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere, alimentatie si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti si tu un cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.

Daca ai deja un cont doTerra in alta comunitate si nu beneficiezi de sprijinul cuvenit, contacteaza-ne aici sa te putem ajuta.

Ulei esential

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Ne bucuram ca iti sunt utile aceste informatii!