Scanarea ZYTO

O scanare este binevenita pentru a evalua starea de sanatate si pentru a cunoaste exact produsele naturale de care are nevoie corpul tau la un moment dat sau in general.

Scanarea ZYTO este o tehnologie de suport in luarea deciziilor, utilizata pentru a ajuta terapeutii, aromaterapeutii, kinetoterapeutii, medicii sau psihiatrii sa identifice informatii biologice despre o persoana si sa dezvolte planuri individuale de protocol si modificari ale stilului de viata care vor genera cele mai favorabile rezultate pentru persoana in cauza.

La finalizarea scanarii, software-ul analizeaza datele receptionate si elaboreaza set complex de rapoarte si ofera recomandare precisa CUM poti solutiona problemele fizice si problemele emotionale luand decizii potrivite pentru sanatatea dvs. privind alimentatia, stilul de viata si utilizarea produselor din extracte naturale. Rezultatele scanarii ZYTO nu se utilizeaza pentru diagnosticare, dar sunt un factor de sustinere in determinarea unui regim specific sau in determinarea unui diagnostic.

CE FACE ZYTO?

Ofera o imagine mai clara asupra dezechilibrelor din organism, atat din punct de vedere fizic cat si emotional, scanand intregul organism atat fizic (organe), cat si energetic (meridiane, dantura, coloana).

Este un proces simplu si nedureros. Nu exista contraindicatii. Cantitatea de energie utilizata intr-o scanare este nesemnificativa si este sigura pentru toate varstele, inclusiv sugari, copii, adulti, femei insarcinate sau persoane cu stimulatoare cardiace. 

Procedura de scanare ZYTO este similara cu biorezonanta clasica, dar mai eficienta, pentru ca arata si emotiile care au dus la afectiuni si aflam informatii despre plantele care iti echilibreaza corpul din punct de vedere fizic si emotional. Asadar vom cunosate SOLUTIILE NATURALE eficiente pentru a va rezolva problema de sanatate. 

CUM SE FACE SCANAREA?

Se plaseaza palma pe dispozitivul de scanare, iar in timpul acesteia, programul transmite impulsuri energetice subtile catre organism, iar acesta va reactiona natural la acesti stimuli si se va creea o “biocomunicare”, oferindu-ne un raport cat mai exact al starii actuale de sanatate prin inregistrarea raspunsului. Stim ca pielea este un organ complex care are si rolul de a regla functii ale corpului. Stratul epidermic contine celule nervoase care detecteaza schimbari precum de exemplu temperatura si presiunea si reactioneaza la stimuli putandu-se masura exact raspunsul galvanic al pielii care măsoară valoarea energetică a corpului. Se evidentiaza modul in care stilul dvs. de viata va influenteaza sanatatea. Raspunsurile organismului vor fi centralizate de catre Zyto sub forma unui raport complex extins pe cateva zeci de pagini.

CAT DUREAZA O SCANARE?

Dureaza in medie cateva minute, iar interpretarea rapoartelor poate dura cateva zeci de minute.

CAT DE DES POT FI FACUTE SCANARILE? 

Scanarile pot fi facute la nevoie, in stari acute, la un interval de minim 3 zile distanta, sau in general o data la 20-30 zile.

SCANAREA aduce in vizor RAPOARTE despre

• sistemul imunitar

• sistemul gastrointestinal

• sistemul cardiovascular

• sistemul hormonal

• sistemul de detoxifiere

• scala emotionala actuala si emotiile care afecteaza organele

• starea organelor, afland care sunt in afara parametrilor normali

• starea energetica a dintilor, a vertebrelor coloanei

• starea meridianelor energetice principale

• cele mai potrivite produse pentru a sustine nevoile organismului vostru si sanatatea voastra

Oferim detalii si indrumare concreta pentru a solutiona problemele de sanatate prin solutiile naturale.

ZYTO scaneaza in total 198 de aspecte si indica stresorii principali ai organismului (paraziti, metale grele, lipsa vitamine, stresori hormonali, enzime, probiotice, etc). Daca ai dori sa afli de toti cei 198 de parametri din corp, facand analize medicale clasice – ar fi nevoie de vizita la mai multe laboratoare si la mai multe cadre medicale… a caror importanta NU este de neglijat oricum, iar asta este bine de stiut :).

Scanarile sunt de fapt bio-chestionare (stimuli virtuali) la care organismul raspunde direct prin schimbarea conductibilitatii electrice a pielii datorita glandelor sudoripare ce sunt controlate la nivel subconstient de sistemul nervos simpatic. Secreția glandelor sudoripare modifica raportul ionilor pozitivi si negativi la nivelul secretiilor dermice, ce influențează in mod direct conductibilitatea electrică a pielii.

Programeaza-te la un ZYTO azi! Nu vei mai avea dubii de care sunt nevoile corpului tau si va fi primul pas pentru a-ti imbunatati considerabil starea de bine, iar apoi iti revine tie onoarea de a investi ingrijire utilizand metodele pentru cresterea nivelului tau de sanatate.

TOTI MEMBRII “NATURA ESENTIALA” au scanare GRATUITA – deci toti cei care regasesc numele meu (Amalia Lacatos) in Upline in biroul virtual doTerra.

GRATUIT au si acele persoane ce se inscriu prin noi sau prin consultantii comunitatii noastre :).

Programeaza o consultatie aici: 0743190830 – Amalia – din orice oras esti si iti detaliem mai multe informatii.

Sanatate tuturor 🙂

***************

Pentru crearea unui cont doTerra (implicit indrumarea mea gratuita inclusa), gasesti pasii detaliati aici. Contul doTerra nu iti aduce nicio obligatie de comanda ulterioara kitului, ci iti aduce MARELE AVANTAJ la produsele doTERRA cu 25-55% mai accesibile (deci direct de la companie) si cea mai mare binecuvantare: indrumarea terapeutica specializata si acces la toate resursele la care lucram constant pentru tine.

Doresti informatii mai detaliate? Citeste pasii de mai jos.

Membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala” aveti acces la Platforma pe care am conceput-o cu informatii complexe, protocoale detaliate si indrumari specifice si personalizate din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere, alimentatie si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti si tu un cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.

Vrei sa vizionezi o prezentare despre remediile naturale doTerra? Iata aici videoul pe care l-am pregatit pentru tine:

error: Ne bucuram ca iti sunt utile aceste informatii!