Inscriere cu produse la alegere

Pentru cei care doriti o investitie absolut minimala… dar sa va bucurati de un cont doTerra, prin care beneficiati de costuri reduse cu 25-50 % la produse, dar si de intrumarea noastra pentru a sti folosi cat mai eficient uleiurile esentiale in favoarea voastra, aveti optiunea de a plati o taxa de inrolare in valoare de 20 euro + TVA, iar din acel moment, sunteti sub ingrijirea noastra, avand acces la informatii extrem de utile ca remedii naturale! (la inscriere, doTerra va solicita un ID de inrolator / sponsor iar atunci completati cu 8458784 sau ID-ul colegului consultant din echipa noastra in grija caruia sunteti). 


Pentru inscriere, gasesti pasii detaliati aici.

Doresti informatii mai detaliate? Citeste pasii de mai jos.

Membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala by Amalia & Alex Lacatos” (prin intermediul tuturor consultantilor nostri, deci sub responsabilitatea noastra directa) au acces la Platforma pe care am conceput-o special pentru ei cu informatii complexe, protocoale detaliate si indrumari specifice si personalizate din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere, alimentatie si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti si tu unĀ cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.

Daca ai deja un cont doTerra in alta comunitate si nu beneficiezi de sprijinul cuvenit, contacteaza-ne aici sa te putem ajuta.