Inscriere cu taxa

Pentru cei care doriti o investitie absolut minimala… dar sa va bucurati de un cont doTerra, prin care beneficiati de costuri reduse cu 25-50 % la produse, dar si de intrumarea noastra pentru a sti folosi cat mai eficient uleiurile esentiale in favoarea voastra, aveti optiunea de a plati o taxa de inrolare in valoare de 20 euro + TVA, iar din acel moment, sunteti sub ingrijirea noastra, avand acces la informatii extrem de utile ca remedii naturale! (la inscriere, doTerra va solicita un ID de inrolator / sponsor iar atunci completati cu 8458784 sau ID-ul colegului consultant din echipa noastra in grija caruia sunteti). 

***************

Pentru crearea unui cont doTerra (implicit indrumarea mea gratuita inclusa), gasesti pasii detaliati aici. Codul pentru inscriere fara kit este 60208099. Contul doTerra nu iti aduce nicio obligatie de comanda ulterioara kitului, ci iti aduce MARELE AVANTAJ la produsele doTERRA cu 25-55% mai accesibile (deci direct de la companie) si cea mai mare binecuvantare: indrumarea terapeutica specializata si acces la toate resursele la care lucram constant pentru tine.

Doresti informatii mai detaliate? Citeste pasii de mai jos.

Membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala” aveti acces la Platforma pe care am conceput-o cu informatii complexe, protocoale detaliate si indrumari specifice si personalizate din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere, alimentatie si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti si tu un cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.