De ce doTERRA?

In primul si in primul este bine de stiut ca pe piata larga vom gasi multe tipuri de uleiuri esentiale. Le diferentiaza insa calitatea, iar aceasta este data de profilul lor chimic. De aceea calitatea uleiurilor esentiale este extrem de importanta…indeosebi pentru a bunastarea sanatatii noastre. 

De ce dōTERRA?

In prezent, doTerra a generat un boom la nivel international. Da… cucereste pe zi ce trece tot mai multi oameni, pentru ca odata ce le-ai incercat, nu te mai poti desparti de ele, pentru ca ajungi sa le adori neconditionat pentru versatilitatea lor pentru orice problema de sanatate, pentru orice produse de curatenie naturale, pentru faptul ca poti inlocui orice chimicale cu ceva realmente eficient, natural si sigur. 

Uleiurile dōTERRA sunt sigure pentru sănătatea noastră, concentrate și eficiente, fiind cele mai cercetate uleiuri din lume, iar dōTERRA a devenit cea mai mare companie de uleiuri esențiale din lume.

– sunt PURE 100 % naturale, fara ingrediente sintetice, aromatizatori sau aditivi

– sunt SIGURE – testate si certificate a fi lipsite de pesticide, toxine, contaminanți sau de alte reziduuri chimice

– sunt POTENTE – sunt remedii naturiste eficiente și au concentrație mare de principii bioactive

– sunt extrase din plante de cea mai bună calitate, crescute în habitatul natural, recoltate la momentul oportun pentru maximul de beneficii

– acționează foarte rapid, sunt ușor de folosit, sunt versatile

– sunt o alternativă naturală eficientă la produsele de sinteză

– acționează rapid asupra sursei problemei, nu doar asupra simptomelor

– se adresează oricui, de la copii mici la adulți.

Mai multe informatii despre testarea uleiurilor esentiale doTERRA, gasiti aici.

Daca te gandesti cu groaza ca nu stii de unde sa incepi…no stress…avem echipa maaaare in spate, oameni dragi cu experienta si indrumare pentru ca TOTI sa ne putem bucura de acest DAR AL PAMANTULUI- traducerea cuvantului doTERRA. 

Adesea sunt intrebata DE CE aleg doTERRA din multitudinea de companii care produc uleiuri esentiale… iata cateva detalii principale care sa iti aduca la cunostinta ce mare este diferenta 🙂

Industria uleiurilor esentiale nu este inca reglementata, iar un studiu recent realizat a evidentiat ca din 59 de branduri de uleiuri esentiale existente pe piata, peste 80 % dintre ele sunt adulterate intr-un fel sau altul. Aceste companii ce le comercializeaza NU sunt transparente despre ceea ce se regaseste de fapt in sticluta deoarece legislatia le permite sa faca etichetare ca fiind “100% pur”. Din pacate este o inducere in eroare a consumatorilor. Aceste companii pot sa dilueze uleiurile, pot sa adauge arome sau compusi sintetici (care se cunosc a fi cancerigeni) si aceste uleiuri este de la sine inteles ca nu au efecte terapeutice scontate, deoarece ele nu sunt realmente PURE. Aceste companii nu ofera maxima transparenta si integritate. Din pacate, le promoveaza ca avand grad terapeutic si fac afirmatii ca fiecare lot de ulei este testat in mod independent…de fapt uleiurile lor sunt testate doar in laboratoarele lor interne. Sunt convenabile ca pret, dar nu iti ofera siguranța calitatii. Fiecare lot ar trebui sa fie testat în mod incrucisat in laboratoare independente, folosind cromatografie ultra-moderna si spectrometrie de masa, alaturi de alte testari sofisticate, toate asigurand puritatea extractului, compozitia, potenta si activitatea acestuia. Aceasta testare a calitatii asigura ca fiecare lot de ulei: contine profilul corect de componente chimice active potrivite pentru utilizarea in aromaterapie si nu contine niciun constituent sintetic sau vreo alterare chimica.

Iar in ceea ce priveste puritatea, este bine de stiut ca… atunci cand o companie produce un ulei care are cu adevarat grad terapeutic, nu este suficient ca uleiul sa fie 100% pur. Chiar daca un ulei esential este 100% pur, daca nu a fost folosita specia potrivita sau o anume parte a plantei, sau daca planta nu a fost crescuta in mediul potrivit si recoltata la momentul oportun, sau dacă nu a fost distilată în condițiile optime sau daca nu au fost respectate anumite intervale de timp in acest proces, compozitia chimică naturală a uleiului extras nu va oferi beneficii previzibile și puternice, asadar calitatea finala a uleiului esential nu va fi cea mai buna.

Iata categoriile de uleiuri esentiale disponibile pe piata:

a) uleiuri esentiale sintetice – 0% asimilare in organismul nostru – create în laborator, dar carora chimiștii nu reusesc sa le redea și proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale pure.

b) uleiuri esentiale naturale sau “pure” intre 0 – 3% asimilare in organismul nostru – sunt procesate și au pierdut din proprietăți.Din pacate nici in Romania si nici in Europa nu există legi precise si astfel dacă continutul unei sticlute este 5 % ulei esențial și restul 95 % ulei vegetal (de cocos / de masline / de jojoba / migdale), legislația permite să fie etichetat ca „100%” pur.

c) uleiuri esentiale cu grad terapeutic intre 3 – 10% asimilare in organismul nostru – sunt uleiuri care conțin compuși benefici, însă proveniența lor este incertă, pot fi plante pentru creșterea cărora s-au folosit fertilizatori chimici și pesticide.

d) uleiuri esentiale cu grad terapeutic CPTG doTERRAuleiuri esentiale pure certificate organic cu grad terapeutic, asimilate 100% in organismul nostru – care au proprietăți terapeutice indubitabile, verificate ca fiind sigure pentru sanatatea noastra. 

Pe cand doTerra fiind compania nr. 1 la nivel mondial, investeste in cercetare si in studiul chimiei uleiurilor esentiale doTerra care se diferentiaza de orice altceva de pe piata si toate testele evidentiaza acest lucru. DoTerra fac mai multe teste decat orice alta companie, peste 60 de teste riguroase. Nu se limiteaza doar la testari in cadrul companiei, ci si la terte companii independente pentru a fi verificate aceste uleiuri esentiale speciale. De aceea cele mai bune uleiuri provin de la producători care au cunoștințe vaste despre producerea uleiurilor de calitate. Nu sunt tolerate niciun fel de compromisuri, pentru că cea mai importantă este calitatea produsului finit – și cum funcționează acesta pentru tine.

APRC (Aromatic Plant Research Center) a testat recent 50 de branduri…si doar 3 s-au dovedit ca pun pe piata uleiuri esentiale PURE, doTERRA si inca 2 magazine mici. Informatiile date de dr. Le’s de la Universitatea Roseman evidentiaza faptul ca celulele umane cunosc diferenta dintre uleiurile exclusiv naturale si cele adulterate sau cu ingrediente sintetice si aceasta diferenta poate fi detectata utilizand “psihologia propriei celule”, precum spune Dr. Talbot. Asta inseamna ca uleiurile esentiale doTerra conduc la rezultate psihologice pe cand uleiurile esentiale adulterate nu pot face asta. Aceste detalii conteaza cercetatorii de la universitati (precum de ex. Univ. Johns Hopkins) au concluzionat ca “doTERRA detine singurele uleiuri esentiale realmente verificabile” si doar acestea sunt in mod consistent uleiuri esentiale pure in scopuri medicale.

Sursa de provenienta a plantelor este cheia, chimia acestor uleiuri fiind atat de speciala pentru ca se respecta toate principiile de colectare, de prelucrare, pentru ca uleiul esential rezultat sa aiba maximul de beneficii terapeutice, iar aceste informatii despre cum se poate obtine o atat de semnificativa calitate sunt datorita atator oameni implicati in studierea si cercetarea doTerra menita sa schimbe lumea picatura cu picatura.

Iata DE CE DOTERRA este altceva, in viziunea utilizatorilor sai:
– Pentru ca utilizezi un ulei pentru o problema si iti rezolva inca alte 3 probleme pe langa!
– Pentru ca iti aduc satisfactia de a vedea ce repede actioneaza de fiecare data!
– Pentru relaxarea ce o confera unui parinte atunci când copilasul bolnavior are parte de forma mai usoara a bolii si perioada mai scurta a acesteia! 
– Pentru ca reprezinta o alternativa mai buna!
– Pentru ca sunt 100% pure si pot fi folosite la copii!
– Pentru ca iti fac viata mult mai usoara!
– Pentru ca pot fi folosite de întreaga familie!
– Pentru siguranța de a putea fi utilizate intern, ele fiind in procent ridicat considerate suplimente alimentare, in conformitate cu prevederile Legislatiei Europene!
– Mai putine chimicale in viata familiei noastre!
– Pentru transparenta, siguranță și calitate!
– Pentru ca Dumnezeu a lasat plantele ca sa ne vindece trupul si psihicul si vrea sa fim in deplina armonie cu natura si cu ce este natural!
– Pentru ca are un spectru larg de intervenție!
– Pentru multitudinea de proprietăți!
– Pentru ca o picatura oferita colegului de birou ii schimba ziua!
– Pentru faptul ca am uitat drumul spre farmacie!
– Pentru ca miroase grozav in casa!
– Schimba vieti si ma ajuta sa trec la un stil de viata sanatos!
– Pentru ca fiind parte dintr-o comunitate faina, am acces la resurse nelimitate!
– Datorita puritatii lor acestea sigur ca isi fac efectul mult mai repede decat alte suplimente sau produse sintetice!
– Pentru testele specifice de asigurare a calitatii!
– Pentru ca nu au efecte adverse!
– Pentru ca oxigenează celulele!
– Pentru ca sunt bogate în antioxidanți!
– Pentru ca sunt imunostimulatoare!
– Pentru ca stimulează producția de endorfine pentru sănătate!
– Pentru ca cele mai multe uleiuri esențiale sunt antivirale, antifungice, antiparazitare!

– Pentru ca parfumul lor redă sperantă, incredere, pasiune, motivatie, ridică un suflet căzut, vindecă o inimă bolnavă!
– Pentru ca sunt pure si atat de naturale încât te conving să le folosesti iar si iar si iar!
– Pentru ca sunt 100% naturale si ne ghidează întregul corp (minte si trup) spre autovindecare!
– Pentru ca vrei ce e mai bun dintre toate, pentru ca alegi sanatate pe termen lung, pentru ca alegi sa fii informat corect si responsabil, pentru ca se poate, si se poate si altfel!
– Pentru ca ajută in toate domeniile vietii sunt un dar de mare valoare din partea Creatorului!
– Pentru ca uleiurile doTerra indeplinesc toate standardele AFNOR si ISO din industrie si sunt supuse unei analize spectometrice de masa in raport izotopic (IRMS) care determina daca un anumit ulei esential este natural sau sintetic!
– Pentru ca uleiurile doTerra se folosesc in spitale si in anumite echipe sportive, fara sa fie nici macar reclama platita!
– Pentru ca pot fi folosite inca din primele luni de viata!
– Pentru ca exista atatea mii de studii realizate in favoarea lor!

Despre dōTERRA

• exista peste 40.000 companii network in lume, insa doar 9 sunt de un miliard de dolari in SUA, ca si doTERRA…si ea este compania care a realizat cel mai rapid miliard, în 7 ani, Apple a facut-o în 14 ani, record nu doar in industrie ci si în afara ei si aceste cifre nu denota altceva decat seriozitatea de care a dat dovada si credibilitatea pe care si-a format-o.

• cea mai mare companie de uleiuri esentiale din lume

• cea mai mare rată de retenție din industrie aprox. 70 %, adică 7 membri din 10 devin clienți fideli… față de media generală la alte companii care este de doar 9 %. Ar fi cineva client fidel…daca nu ar avea reale motive?

La doTERRA ai garanţia calităţii pe fiecare sticluţă de ulei primita EXCLUSIV de la doTERRA…deci nu prin terte magazine online, despre ale caror originalitate te poti indoi!

De aceea cele mai bune uleiuri provin de la producători care au cunoștințe vaste despre producerea uleiurilor de calitate. Nu sunt tolerate niciun fel de compromisuri, pentru că cea mai importantă este calitatea produsului finit – și cum funcționează acesta pentru tine.

Stiati ca puteti vedea testele pentru fiecare sticluta de ulei esential doTerra pe care o tineti in mana, cautand informatiile specifice pe www.sourcetoyou.com?

Iata si studiile complexe realizate, disponibile pe site-ul medical de referinta internationala PubMed: www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed sau pe www.aromaticscience.com.

De cateva luni, fost anuntat parteneriatul dintre doTERRA si St. Elizabeth Healthcare, una din cele mai vechi, mari si respectate clinici medicale din regiunea Greater Cincinnati.

Acest parteneriat va include si Centrul doTERRA pentru Oncologie Integrată, cu o suprafață de peste 750 mp in cadrul Centrului pentru Cancer St. Elizabeth și se va deschide în toamna anului 2020.

Centrul doTERRA pentru Oncologie Integrată va oferi un spațiu liniștit cu opțiuni de îngrijire holistică care vor completa serviciile medicale oferite de St. Elizabeth. Vor fi utilizate, aromaterapie, yoga, tehnici de meditație și atmosferă tip spa pentru pacienții sub tratament pentru cancer.

De asemenea, experții de la St. Elizabeth Healthcare vor organiza si studii clinice legate de medicina complementară și alternativă, oferind opțiuni dovedite științific pentru a ajuta pacienții să treaca mai usor peste simptome.

Ne bucuram ca uleiurile esentiale doTerra ajung la nivel international sa fie oferite si de catre institutiile medicale – ca fiind optiuni demne de luat in calcul pentru sanatatea oamenilor si pentru a sustine organismul in caz de boala.

Despre St. Elizabeth: St. Elizabeth Healthcare este unul din cei mai vechi, mari si respectati furnizori de servicii medicale cu o activitate de peste 150 ani din regiunea Greater Cincinnati. Misiunea lor, ca si cea a doTerra de altfel este de a oferi servicii de ingrijire pentru a imbunatati starea de sanatate a oamenilor. 🙂

***************

Pentru crearea unui cont doTerra (implicit indrumarea mea gratuita inclusa), gasesti pasii detaliati aici. Contul doTerra nu iti aduce nicio obligatie de comanda ulterioara kitului, ci iti aduce MARELE AVANTAJ la produsele doTERRA cu 25-55% mai accesibile (deci direct de la companie) si cea mai mare binecuvantare: indrumarea terapeutica specializata si acces la toate resursele la care lucram constant pentru tine.

Doresti informatii mai detaliate? Citeste pasii de mai jos.

Membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala” aveti acces la Platforma pe care am conceput-o cu informatii complexe, protocoale detaliate si indrumari specifice si personalizate din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere, alimentatie si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti si tu un cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.

Vrei sa vizionezi o prezentare despre remediile naturale doTerra? Iata aici videoul pe care l-am pregatit pentru tine:

error: Ne bucuram ca iti sunt utile aceste informatii!