vindecare
Gandul zilei

Dumnezeu a lasat plantele

GANDUL ZILEI 

Plantele… plantele… stiai tu oare ca majoritatea produselor din farmacie își au originea în studiul proprietăților medicinale din plante?

Firmele farmaceutice studiază acești compuși unici ca sa poata să îi recreeze sintetic, după care sunt adăugați aditivi chimici și se fac multe alte modificări… dar din păcate aceste modificări sunt străine pentru corpul nostru și stiti si voi consecintele… in afara de faptul ca doar mascheaza cauza si se adreseaza astfel doar simptomelor. 

Pe cand plantele și corpul nostru au o compoziție asemănătoare, deci când le folosim ele încep să lucreze în beneficiul nostru: elimină toxinele, ne oxigenează celulele, ne întăresc sistemul imunitar. 

Universul plantelor este compus de fapt din compuși chimici activi. Retine ca majoritatea medicamentelor sintetice de pe piață își au originea în plante… adica sunt o replica a ceea ce a lasat Dumnezeu: cadoul lui divin pentru noi, sustinerea si vindecarea noastra: plantele.

Cu drag,

𝐀𝐌𝐀𝐋𝐈𝐀 𝐋𝐀𝐂𝐀𝐓𝐎𝐒

𝐴𝑟𝑜𝑚𝑎𝑡𝑒𝑟𝑎𝑝𝑒𝑢𝑡, 𝐹𝑖𝑡𝑜𝑡𝑒𝑟𝑎𝑝𝑒𝑢𝑡, 𝑆𝑝𝑒𝑐𝑖𝑎𝑙𝑖𝑠𝑡 𝑖𝑛 𝑈𝑙𝑒𝑖𝑢𝑟𝑖 𝐸𝑠𝑒𝑛𝑡𝑖𝑎𝑙𝑒

𝑫𝒐𝒓𝒆𝒔𝒕𝒊 𝒊𝒏𝒇𝒐 ? 𝑯𝒂𝒊 𝒔𝒂 𝒑𝒐𝒗𝒆𝒔𝒕𝒊𝒎…

____________________

📱 | 0743 190 830

👝 | info@naturaesentiala.ro

✍ | Consultatii / Consiliere Remedii Naturale

𝑽𝒓𝒆𝒊 𝒔𝒂 𝒍𝒖𝒄𝒓𝒆𝒛𝒊 𝒄𝒖 𝒎𝒊𝒏𝒆 ? 

• Scrie-mi personal aici: https://www.facebook.com/amalia.lacatos/

• Alatura-te comunitatii mele doTerra. Astfel ai parte GRATUIT de consultanta specializata, personalizata si scanari Zyto si interpretari complexe ale conditiei tale de sanatate.

𝑼𝒓𝒎𝒂𝒓𝒆𝒔𝒕𝒆-𝒎𝒂 𝒑𝒆…

Website-ul meu: www.naturaesentiala.ro

Facebook: http://m.me/NaturaEsentiala

Instagram: https://www.instagram.com/naturaesentiala.ro/

YouTube: https://bit.ly/3cXoh9A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Ne bucuram ca iti sunt utile aceste informatii!