Vindecare doterra
Gandul zilei

Dumnezeu a lasat plantele

GANDUL ZILEI 

Plantele… plantele… stiai tu oare ca majoritatea produselor din farmacie își au originea în studiul proprietăților medicinale din plante?

Firmele farmaceutice studiază acești compuși unici ca sa poata să îi recreeze sintetic, după care sunt adăugați aditivi chimici și se fac multe alte modificări… dar din păcate aceste modificări sunt străine pentru corpul nostru și stiti si voi consecintele… in afara de faptul ca doar mascheaza cauza si se adreseaza astfel doar simptomelor. 

Pe cand plantele și corpul nostru au o compoziție asemănătoare, deci când le folosim ele încep să lucreze în beneficiul nostru: elimină toxinele, ne oxigenează celulele, ne întăresc sistemul imunitar. 

Universul plantelor este compus de fapt din compuși chimici activi. Retine ca majoritatea medicamentelor sintetice de pe piață își au originea în plante… adica sunt o replica a ceea ce a lasat Dumnezeu: cadoul lui divin pentru noi, sustinerea si vindecarea noastra: plantele.

Cu drag,

𝑽𝒓𝒆𝒊 𝒔𝒂 𝒍𝒖𝒄𝒓𝒆𝒛𝒊 𝒄𝒖 𝒎𝒊𝒏𝒆 ? 

• Scrie-mi personal aici: https://www.facebook.com/amalia.lacatos/

• Alatura-te comunitatii mele doTerra. Astfel ai parte GRATUIT de consultanta specializata, personalizata si scanari Zyto si interpretari complexe ale conditiei tale de sanatate.

𝑼𝒓𝒎𝒂𝒓𝒆𝒔𝒕𝒆-𝒎𝒂 𝒑𝒆…

Website-ul meu: www.naturaesentiala.ro

Facebook: http://m.me/NaturaEsentiala

Instagram: https://www.instagram.com/naturaesentiala.ro/

YouTube: https://bit.ly/3cXoh9A

Amalia Lacatos

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Ne bucuram ca iti sunt utile aceste informatii!