Consultanta

Nevoile fiecaruia dintre noi fiind specifice, optiunile pot fi diferite si puteti avea nevoie de informatii exacte pentru situatia voastra concreta. Programează o ședință gratuită de evaluare a opțiunilor naturale pentru sănătatea și bunăstarea familiei tale, indiferent cine din comunitatea noastră Natura Esentiala îți este consultant direct. Suntem o echipă și ne ajutăm și sfătuim reciproc. Va indrumam si cum sa va bucurati de propriul cont doTerra in comunitatea noastra doTerra, pentru a va bucura de toate avantajele care deriva.

Telefon: 0743190830 sau email: info@naturaesentiala.ro

Disponibilitatea mea este pentru cei care doresc sa se informeze si sunt inca indecisi, dar si pentru membrii comunitatii noastre de uleiuri Natura Esentiala si prietenii lor.

Aceste uleiuri esențiale vor fi și pentru tine o binecuvântare!

Hai sa discutam personalizat pentru o consultatie de aromaterapie.

Membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala by Amalia & Alex Lacatos” (prin intermediul tuturor consultantilor nostri, deci sub responsabilitatea noastra directa) au acces la Platforma pe care am conceput-o special pentru ei cu informatii complexe, protocoale detaliate si indrumari specifice si personalizate din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere, alimentatie si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti un cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.

Daca ai deja un cont doTerra in alta comunitate si nu beneficiezi de sprijinul cuvenit, contacteaza-ne aici sa te putem ajuta.