Consultanta

Nevoile fiecaruia dintre noi fiind specifice, optiunile pot fi diferite si puteti avea nevoie de informatii exacte pentru situatia voastra concreta. Programează o ședință gratuită de evaluare a opțiunilor naturale pentru sănătatea și bunăstarea familiei tale, indiferent cine din comunitatea noastră Natura Esentiala îți este consultant direct. Suntem o echipă și ne ajutăm și sfătuim reciproc. Va indrumam si cum sa va bucurati de propriul cont doTerra in comunitatea noastra doTerra, pentru a va bucura de toate avantajele care deriva.

Telefon: 0743190830 sau email: info[@]naturaesentiala.ro

Disponibilitatea mea este pentru cei care doresc sa se informeze si sunt inca indecisi, dar si pentru membrii comunitatii noastre de uleiuri Natura Esentiala si prietenii lor.

Aceste uleiuri esențiale vor fi și pentru tine o binecuvântare!

Hai sa discutam personalizat pentru o consultatie de aromaterapie.

Pentru crearea unui cont doTerra (implicit indrumarea mea gratuita inclusa), gasesti pasii detaliati aici. Contul doTerra nu iti aduce nicio obligatie de comanda ulterioara kitului, ci iti aduce MARELE AVANTAJ la produsele doTERRA cu 25-55% mai accesibile (deci direct de la companie) si cea mai mare binecuvantare: indrumarea terapeutica specializata si acces la toate resursele la care lucram constant pentru tine.

Doresti informatii mai detaliate? Citeste pasii de mai jos.

Membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala” aveti acces la Platforma pe care am conceput-o cu informatii complexe, protocoale detaliate si indrumari specifice si personalizate din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere, alimentatie si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti si tu un cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.

Vrei sa vizionezi o prezentare despre remediile naturale doTerra? Iata aici videoul pe care l-am pregatit pentru tine:

error: Ne bucuram ca iti sunt utile aceste informatii!