Difuzor Petal+ Trio

Prim pas in lumea aromata si terapeutica doTerra l-ai putea face astfel: Difuzor Petal + kit introductiv, iar noi iti oferim sprijin, consultanta si informare.

▫️Difuzorul Petal – funcționează cu ultrasunete, acoperă o suprafață de 30 mp, se poate programa să meargă continuu 2 sau 6 ore sau 12 ore intermitent si are lumină de veghe. Are tehnologie ultrasonică, folosind frecvențe electronice și apă pentru a crea o ceață fină, dispersând uleiurile esențiale la rece, pentru a nu le modifica structura chimică, acestea păstrându-și astfel proprietățile terapeutice. În acest difuzor special, uleiul esențial este spart în micro-particule care rămân suspendate în aer ore întregi și se absorb foarte ușor la nivelul căilor respiratorii. Difuzarea elimină toxinele, crescând oxigenul atmosferic, nivelul de ozon și ionii negativi atât de importanți pentru că inhibă creșterea bacteriilor. Proprietățile antibacteriene, antivirale și antiseptice ale uleiurilor anihilează microorgansimele. Difuzarea uleiurilor poate reduce chiar cantitatea de chimicale aflate în aer și au un efect pozitiv asupra stării de bine fizice și emoționale.

🍋 LEMON ridica ph-ul din organism, este un puternic detoxifiant si contribuie la curatarea din punct de vedere limfatic, este puternic antioxidant, energizeaza, iti ridica starea de spirit, ajuta in caz de raceli, dureri de gat, arsuri la stomac, senzatie de greata. Poate fi ajutor de nadejde daca vrei sa folosesti solutii naturale pentru curatenie, daca vrei tenul curat, daca ai parul gras, daca vrei sa iti ingrijesti unghiile…Este eficient in alergii, impreuna cu urmatoarele 2 uleiuri esentiale descrise mai jos.

🌿 PEPPERMINT te revigoreaza, iti sporeste capacitatea de concentrare, iti confera energie, iti improspateaza respiratia. Este util pentru ingrijirea parului, stimuleaza cresterea lui si ingroasa firul de par, elimina matreata. Ajuta in caz de piscaturi de insecte, disconfort la stomac, dureri de cap, racoreste articulatiile, reduce stresul, tensiunea si presiunea, te racoreste, combate febra…

🌾 LAVENDER ajuta pentru somn mai linistit, este util in caz de arsuri, iritatii, dureri de dinti, dureri musculare, piscaturi insecte. Imbunatateste capacitatea de concentrare, calmeaza pielea dupa barbierit, ajuta pentru intretinerea parului, reduce nivelul de glicemie, calmeaza buzele crapate sau ajuta in caz de mastita.

*********

Pentru crearea unui cont doTerra (implicit indrumarea mea gratuita inclusa), gasesti pasii detaliati aici. Detaliile pe care trebuie sa le introduci in cosul de cumparaturi pentru a achizitiona aceasta combinatie de produse sunt: 60208127 (doTerra Essentials Booklet + Enrolment Fee), 60204800 (EU Introductory Kit), 60209211 (Petal). Contul doTerra nu iti aduce nicio obligatie de comanda ulterioara kitului, ci iti aduce MARELE AVANTAJ la produsele doTerra cu 25-55% mai accesibile (deci direct de la companie) si cea mai mare binecuvantare: indrumarea terapeutica specializata si acces la toate resursele la care lucram constant pentru tine.

Doresti informatii mai detaliate? Citeste pasii de mai jos.

Membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala” aveti acces la Platforma pe care am conceput-o cu informatii complexe, protocoale detaliate si indrumari specifice si personalizate din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere, alimentatie si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti si tu un cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.

error: Ne bucuram ca iti sunt utile aceste informatii!