Promotia lunii

Promotia lunii septembrie 2023 doTERRA

Promotia lunii septembrie de la doterra
Promotia air si airx

200 PV = GRATUIT dōTERRA Air™ și Air-X™

După vacanța de vară, revenirea la rutină poate părea dificilă.

De acum, te poți reîntoarce mai ușor la serviciu cu dōTERRA Air™ și Air-X™, concepute pentru a te revigora și a te pregăti pentru un nou început pozitiv. Primești GRATUIT unul din fiecare produs cu orice comandă separată de 200 PV efectuată în decursul lunii septembrie.

Două amestecuri distincte cu întrebuințări unice. Cum te poți bucura mai mult de fiecare ulei? Îți prezentăm câteva dintre sugestiile noastre preferate:

dōTERRA Air™
Aplică-l la nivelul pieptului, al spatelui sau pe tălpile picioarelor, seara înainte de culcare, pentru a-ți calma simțurile și pentru a susține senzația de eliberare a căilor respiratorii.

Air-X™
Revigorează și purifică prin aroma intensă de citrice, lemnoasă și ușor erbacee. 

Cum te califici

  • Plasează o singură comandă de 200 PV, de orice tip, până la 30 septembrie și primești GRATUIT dōTERRA Air™ (15 ml) și Air-X™ (15 ml).
Ulei esential frankincense touch doterra

Frankincense Touch (Tămâie, 4 ml) | „Iubește Pământul” (Love the Land): Susține fermierii fără pământ din Kenya

Poți contribui pentru a le schimba viața fermierilor din regiunea Kwale, Kenya.

Pentru fiecare ulei Frankincense Touch (Tămâie, 4 ml) vândut, 10 $ (USD) sunt donați către proiectul Kenya Landless, iar în contul tău se adaugă 16,50 PV. Prin această inițiativă, putem construi un viitor mai luminos pentru acești oameni și putem ajuta fermierii fără pământ să devină proprietari de teren.

Accesează linkurile de mai jos pentru a participa și pentru a afla mai multe informații despre inițiativa Kenya Landless.

De fiecare dată când folosești uleiul exclusiv Frankincense Touch (Tămâie), îți vei reaminti de sprijinul pe care l-ai acordat fermierilor din Kenya și familiilor acestora.

metapwr advantage

NOU! Pliant MetaPWR™ Advantage (set de 10)

Distribuie cu ușurință mostre de MetaPWR™ Advantage folosind acest set cu pliante cu un design practic. Acest set include 10 pliante cu mostre de distribuit, care conțin informații detaliate despre MetaPWR™ Advantage, instrucțiuni și beneficii. Pur și simplu adăugă pliculețele în interiorul pliantului, pune-l într-un plic și trimite-l către persoana dorită!

Acest produs se vinde în set de 10 pliante goale. Capacitatea maximă a unui pliant: 2 x pliculețe de MetaPWR™ Advantage. Pliculețele de MetaPWR™ Advantage nu sunt incluse.

CADOU: Produsul Lunii – Lămâie (15 ml)

Dulce, acrișor și condimentat: primești GRATUIT un ulei esențial de Lămâie la prima Comandă de Loialitate (LRP) separată de cel puțin 125 PV, până la 15 septembrie.

Experimentează versatilitatea uleiului de Lămâie – îmbunătățește creațiile culinare cu aroma sa încântătoare sau răsfață-te cu parfumul său revigorant și energizant. Ca alternativă la băuturile îndulcite, adaugă ulei de Lămâie în apă pentru un gust răcoritor!

Primești GRATUIT un ulei esențial de Lămâie la prima Comandă de Loialitate (LRP) separată de cel puțin 125 PV, procesată (până) la 15 septembrie 2023.

Ulei esential lemon doterra

error: Ne bucuram ca iti sunt utile aceste informatii!