Ulei esential on-guard air doterra
Diverse

De ce alegerea este exclusiv doTERRA

In prezent, doTerra a generat un boom la nivel international. Da… cucereste pe zi ce trece tot mai multi oameni, pentru ca odata ce le-ai incercat, nu te mai poti desparti de ele, pentru ca ajungi sa le adori neconditionat pentru versatilitatea lor pentru orice problema de sanatate, pentru orice produse de curatenie naturale, pentru faptul ca poti inlocui orice chimicale cu ceva realmente eficient, natural si sigur. 

Iar daca te gandesti cu groaza ca nu stii de unde sa incepi…no stress…avem echipa maaaare in spate, oameni dragi cu experienta si indrumare pentru ca TOTI sa ne putem bucura de acest DAR AL PAMANTULUI- traducerea cuvantului doTERRA. 

Adesea sunt intrebata DE CE aleg doTERRA din multitudinea de companii care produc uleiuri esentiale… iata cateva detalii principale care sa iti aduca la cunostinta ce mare este diferenta.

Industria uleiurilor esentiale nu este inca reglementata, iar un studiu recent realizat a evidentiat ca fin 59 de branduri de uleiuri esentiale existente pe piata, peste 80 % dintre ele sunt adulterate intr-un fel sau altul. Aceste companii ce le comercializeaza NU sunt transparente despre ceea ce se regaseste de fapt in sticluta deoarele legislatia le permite sa faca etichetare ca fiind “100% pur”. Din pacate este o inducere in eroare a consumatorilor. Aceste companii pot sa dilueze uleiurile, pot sa adauge arome sau compusi sintetici (care se cunosc a fi cancerigeni) si aceste uleiuri este de la sine inteles ca nu au efecte terapeutice scontate, deoarecee ele nu sunt realmente PURE. Aceste companii nu ofera maxima transparenta si integritate. Din pacate, le promoveaza ca avand grad terapeutic si fac afirmatii ca fiecare lot de ulei este testat in mod independent…de fapt uleiurile lor sunt testate doar in laboratoarele lor interne. Sunt convenabile ca pret, dar nu iti ofera siguranța calitatii. Fiecare lot trebuie sa fie testat în mod incrucisat in laboratoare independente, folosind cromatografie ultra-moderna si spectrometrie de masa, alaturi de alte testari sofisticate, toate asigurand puritatea extractului, compozitia, potenta si activitatea acestuia. Aceasta testare a calitatii asigura ca fiecare lot de ulei: contine profilul corect de componente chimice active potrivite pentru utilizarea in aromaterapie si nu contine niciun constituent sintetic sau vreo alterare chimica.

Iar in ceea ce priveste puritatea, este bine de stiut ca… atunci cand o companie produce un ulei care are cu adevarat grad terapeutic, nu este suficient ca uleiul sa fie 100% pur. Chiar daca un ulei esential este 100% pur, daca nu a fost folosita specia potrivita sau o anume parte a plantei, sau daca planta nu a fost crescuta in mediul potrivit si recoltata la momentul oportun, sau dacă nu a fost distilată în condițiile optime sau daca nu au fost respectate anumite intervale de timp in acest proces, compozitia chimică naturală a uleiului extras nu va oferi beneficii previzibile și puternice, asadar calitatea finala a uleiului esential nu va fi cea mai buna.

Iata categoriile de uleiuri esentiale disponibile pe piata:

 a) uleiuri esentiale sintetice – 0% asimilare in organismul nostru – create în laborator, dar carora chimiștii nu reusesc sa le redea și proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale pure.

b) uleiuri esentiale naturale sau “pure” intre 0 – 3% asimilare in organismul nostru – sunt procesate și au pierdut din proprietăți.Din pacate nici in Romania si nici in Europa nu există legi precise si astfel dacă continutul unei sticlute este 5 % ulei esențial și restul 95 % ulei vegetal (de cocos / de masline / de jojoba / migdale), legislația permite să fie etichetat ca „100%” pur.

c) uleiuri esentiale cu grad terapeutic intre 3 – 10% asimilare in organismul nostru – sunt uleiuri care conțin compuși benefici, însă proveniența lor este incertă, pot fi plante pentru creșterea cărora s-au folosit fertilizatori chimici și pesticide.

d) uleiuri esentiale cu grad terapeutic CPTG doTERRAuleiuri esentiale pure certificate organic cu grad terapeutic, asimilate 100% in organismul nostru – care au proprietăți terapeutice indubitabile, verificate ca fiind sigure pentru sanatatea noastra. 

Pe cand doTerra fiind compania nr. 1 la nivel mondial, investeste in cercetare si in studiul chimiei uleiurilor esentiale doTerra care se diferentiaza de orice altceva de pe piata si toate testele evidentiaza acest lucru. DoTerra fac mai multe teste decat orice alta companie, peste 60 de teste riguroase. Nu se limiteaza doar la testari in cadrul companiei, ci si la terte companii independente pentru a fi verificate aceste uleiuri esentiale speciale. De aceea cele mai bune uleiuri provin de la producători care au cunoștințe vaste despre producerea uleiurilor de calitate. Nu sunt tolerate niciun fel de compromisuri, pentru că cea mai importantă este calitatea produsului finit – și cum funcționează acesta pentru tine.

APRC (Aromatic Plant Research Center) a testat recent 50 de branduri…si doar 3 s-au dovedit ca pun pe piata uleiuri esentiale PURE, doTERRA si inca 2 magazine mici. Informatiile date de dr. Le’s de la Universitatea Roseman evidentiaza faptul ca celulele umane cunosc diferenta dintre uleiurile exclusiv naturale si cele adulterate sau cu ingrediente sintetice si aceasta diferenta poate fi detectata utilizand “psihologia propriei celule”, precum spune Dr. Talbot. Asta inseamna ca uleiurile esentiale doTerra conduc la rezultate psihologice pe cand uleiurile esentiale adulterate nu pot face asta. Aceste detalii conteaza cercetatorii de la universitati (precum de ex. Univ. Johns Hopkins) au concluzionat ca “doTERRA detine singurele uleiuri esentiale realmente verificabile” si doar acestea sunt in mod consistent uleiuri esentiale pure in scopuri medicale.

Sursa de provenienta a plantelor este cheia, chimia acestor uleiuri fiind atat de speciala pentru ca se respecta toate principiile de colectare, de prelucrare, pentru ca uleiul esential rezultat sa aiba maximul de beneficii terapeutice, iar aceste informatii despre cum se poate obtine o atat de semnificativa calitate sunt datorita atator oameni implicati in studierea si cercetarea doTerra menita sa schimbe lumea picatura cu picatura.

Stiati ca puteti vedea testele pentru fiecare sticluta de ulei esential doTerra pe care o tineti in mana, cautand informatiile specifice pe www.sourcetoyou.com?

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=doterra%20essential%20oils

http://www.aromaticscience.com

Will you doTerra us? 

***************

Pentru crearea unui cont doTerra (implicit indrumarea mea gratuita inclusa), gasesti pasii detaliati aici. Contul doTerra nu iti aduce nicio obligatie de comanda ulterioara kitului, ci iti aduce MARELE AVANTAJ la produsele doTERRA cu 25-55% mai accesibile (deci direct de la companie) si cea mai mare binecuvantare: indrumarea terapeutica specializata si acces la toate resursele la care lucram constant pentru tine.

Doresti informatii mai detaliate? Citeste pasii de mai jos.

Membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala” aveti acces la Platforma pe care am conceput-o cu informatii complexe, protocoale detaliate si indrumari specifice si personalizate din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere, alimentatie si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti si tu un cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.

Vrei sa vizionezi o prezentare despre remediile naturale doTerra? Iata aici videoul pe care l-am pregatit pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *