Lucreaza cu mine

Probabil si tu doresti pentru cei dragi tie… solutii naturale si sa nu fii nevoita sa faci mari sacrificii financiare! Poate iti doresti mai mult… sa iti suplimentezi sau chiar inlocuiesti veniturile… si totul din confortul casei tale, iar EU aleg sa iti fiu alaturi si indrumator, pentru ca este momentul sa…

Ne reintoarcem la natura si recunostinta, la alegeri sanatoase si dezvoltare personala. La timp suficient petrecut in preajma celor dragi, dar si la implinire sufleteasca pentru ca schimbam vieti in mai bine. La a imputernici familii sa invete a avea un stil de viata sanatos… in ziua de azi un aliat atat de important pentru sanatate. Pentru o viata fara toxicitate si toxine si fara chimicale… tocmai pentru a intampina nevoile tale si ale celorlalti si pentru a avea un impact pozitiv asupra sanatatii fizice si emotionale.

Si pentru asta te voi introduce gratuit intr-o lume complexa a solutiilor naturale pentru sanatate, te voi invata tot ce este nevoie sa cunosti pentru a-ti schimba viata in mai bine, dar pentru a fi si tu lumina la randul tau… pentru ceilalti.

De ce ai face si tu asta si de ce acum?

– ca sa te poti ingriji mai bine de copiii si familia ta, de acasa

– pentru a-ti obtine cat mai aproape de gratuit produsele doTerra

– pentru a-ti organiza timpul cum ai tu nevoie

– pentru a te bucura de resursele gratuite ce ti le pun la dispozitie de indata ce te alaturi comunitatii mele

– ca sa imputernicesti familii sa se ingrijeasca natural pe toate planurile (emotii, solutii naturale pentru frumusete, curatenie si cel mai important… SANATATE)

– din recunostinta pentru ca sanatatea va fi mereu pe primul loc in viata oamenilor

– pentru a-ti descoperi adevaratul potential

– ca sa aduci valoare si sprijin prin actiunile tale in viata atator oameni ce au nevoie

– pentru a duce un stil de viata sanatos, a ti-l insusi, dar si a-l impartasi celorlalti

– pentru libertate financiara, chiar venit rezidual lasat mostenire copiilor tai

– pentru a-ti permite in sfarsit produsele doTerra, cea mai mare si de referinta companie din lume din acest domeniu, uleiuri esentiale cu cea mai inalta calitate terapeutica, una din companiile cu cea mai mare crestere din industrie, cea mai mare rata de retentie din industrie – aprox. 65 % pentru ca aceasta companie exceleaza prin produse de calitate exceptionala.

Este despre alegeri sanatoase, despre a intampina nevoile celorlalti, despre a da valoare si a face ceva din suflet si pentru suflet si totodata sa fii si recompensat pentru ca si tu contribui la a schimba vieti in mai bine. Daca iti doresti asta si poate ai si prietene care corespund acestui profil, acum este momentul pentru tine/voi.

Este primul pas spre schimbare si TU ai curaj sa il faci! Iti voi fi sprijin, ghid, indrumator si partener intr-o experienta ce aduce lumina in viata celorlalti. NU trebuie sa stii sa vinzi, trebuie doar sa fii deschis spre natural, iar restul vine de la sine, cu ajutorul meu in sprijinul tau. Vino la o poveste, apoi decizi tu daca a sosit momentul tau.

******

Acest program este strict optional si este destinat acelor membri doTerra care isi doresc sa nu mai plateasca din buzunar produsele doTerra de care au nevoie. doTerra le intermediaza acest lucru prin anumiti pasi.

Avem o echipa integra, formata din aromaterapeuti in continua formare, medici dedicati, naturopati, psihologi, psihoterapeuti si utilizatori doTerra cu multa experienta, asadar te asteptam cu drag, sa ni te alaturi in aceasta calatorie, pentru ca zilnic sa fim cu un pas mai aproape de o viata cu optiuni cat mai sanatoase.

Cum te ajutam noi?

– te invitam sa faci parte din comunitatea noastra. Pentru a te inscrie ne poti contacta si din acel moment esti sub tutela noastra cu sustinere permanenta

– iti punem la dispozitie resursele de care ai nevoie (accesul la informatii)

– vei avea acces la materialele de marketing si grupuri dedicate liderilor

– ai sprijinul nostru pentru toate provocarile cu care te confrunti

– ai acces la platformele noastre de sprijin in afacere

DoTERRA inseamna mai mult decat SOLUTII NATURALE pentru ca…

• doTERRA are cea mai mare rata de retentie din industrie aprox. 70 %, adică 7 membri din 10 devin clienți fideli… față de media generală la alte companii care este de numai 9 %, adica 9 dintr-o 100 la doTerra fiind infinit mai mare. Spre deosebire de alte companii de network marketing, doTERRA se concentreaza asupra consumatorilor sai, peste 85 % din rulaj fiind realizat chiar de ei. Uleiurile esentiale reprezinta un domeniu care s-a remarcat la nivel international tocmai datorita faptului ca sunt remedii naturale fara efecte advserse, oamenii inlocuind deja tot mai des medicatia de sinteza cu aceste uleiuri pure cu grad terapeutic, fiind naturale, eficiente, cu rezultate aproape instante si fara efecte secundare, fiind la indemana oricui. Pur si simplu ne referim la cea mai puternica forma a plantei – adevarat “medicament natural”…fie ca e vorba de lavanda, lamaie, oregano, tamaie, arbore de ceai, busuioc, cedru, menta, portocala, cimbru sau alta planta

• asta inseamna ca satisfactia extrem de ridicata a clientilor se materializeaza prin impartasirea exterientelor personale si facerea cunoscuta a acestor optiuni naturale eficiente

• doTERRA este printre cele doar 9 companii network de un miliard de dolari in SUA

• este compania care a realizat cel mai rapid miliard, în 7 ani, Apple a făcut-o în 14 ani, record nu doar in industrie ci si in afara ei

• cea mai mare companie de uleiuri esentiale din lume, lider mondial in furnizarea, testarea si fabricarea uleiurilor esentiale

• vei impartasi si celor din jurul tau toate experientele tale, iar pentru asta, doTERRA te va rasplati

• vei ajuta si alte persoane sa se bucure de solutiile naturale

• vei face parte din schimbarea care are loc acum in lume, in favoarea naturalului, naturii

• daca vei alege sa faci asta, te vei bucura de bonusuri si comisioane din partea doTerra 

• iti vei construi propria structura, iar aceasta iti va da o independenta financiara pentru totdeauna, dincolo de faptul ca iti va da posibilitatea sa te bucuri de solutiile naturale in favoarea sanatatii familiei tale

• planul de compensare doTERRA este foarte eficient gandit si avantajeaza consumatorul si nu exista presiunea target-urilor, deci nu se aseamana niciunui alt plan al vreunei companii cu aceeasi modalitate de functionare gen Amway, Avon, Herbalife, Nu Skin, Oriflame), rezultatele fiind obtinute prin munca de echipa, neexistand competitie, ci colaborare pentru ca interesele sunt mereu in concordanta si nu in opozitie. Conditia de baza este una singura, sa ai un rulaj personal lunar de 100 PV, deci o comanda LRP, pentru a fi considerat activ si sa fii eligibil pentru comisioane sau bonusuri. Daca esti inactiv cateva luni (deci nu esti eligibil pentru comisioane), daca te hotarasti sa faci o comanda de 100 PV, esti din nou eligibil pentru comisioane)

• planul doTerra este astfel gandit pentru ca TU sa fii mereu ambitionat sa iti sprijini colegii din structura, pentru ca sursele de venit sunt de mai multe tipuri: Fast Start, Power of 3 si Unilevel.

Ca sa fii eligibil pentru bonusuri sau comisioane, trebuie sa ai LRP setat la minim 100 pv si sa plasezi o comanda LRP de minim 100 pv lunar

1. Inscrierea in programul LRP inseamna ca veti primi inapoi cel putin 10 % din valoarea comenzilor, in puncte. In decurs de 13 luni consecutive, veti primi 30 % din comenzi, inapoi in puncte, cu care obtineti produse gratuite

2. Comandati in valoare de 125 pv pana in data de 15 a lunii si veti primul Produsul Lunii Gratuit POM (product of the month)

3. Bonus Fast Start – este un bonus destinat sa ofere castiguri imediate, atunci cand inscrieti si alte persoane. Acest bonus se plateste saptamanal iar enroller-ul primeste 20 % din valoarea punctelor comandate de noul membru, in primele 60 de zile.

Exemplu:

Va intalniti cu prietena Ana si ii impartasiti involuntar experienta recenta si reusita cu doTerra. Va dori si ea sa isi cumpere difuzorul si uleiurile. Le poate obtine doar prin intermediul ID-ului tau de Enroller. Tu o inscrii, Ana alegand kitul de 225 pv. Asta inseamna ca tu vei primi 45 euro. Ea isi va obtine din acel moment uleiurile cu 25 % reducere… iar o prietena de-a ei Olivia, va dori si ea kitul Family. Ana o va inscrie pe prietena ei, Olivia. Ana va incasa 20 % din valoarea punctelor cumparate in primele 60 zile, iar tu vei primi 10 %, iar persoana care te-a inscris pe tine primeste 5 %. 

Bonusul de Fast Start este un bonus care se obtine de inrolatori pana la 3 niveluri. 

4. Power of 3 este un bonus prin care 3 oameni din prima dvs. linie comanda de minim 100 pv si cand exista un volum de echipa de minim 600 pv. Se poate castiga 50 euro, 250 euro sau 1500 euro. Fiecare bonus este realizat prin structura si volumul echipei.

– Castig de 50 euro – Trebuie să aveți trei membri care să pună o comandă de minim 100 pv și un volum total de 600 pe echipă. (Volumul echipei include comanda dumneavoastră personală, comenzile liniei de pe front, comenzile de vânzare retail și comenzile wholesale).

– Castig de 250 euro – Cei trei membri ai echipei dumneavoastră din prima linie, trebuie să aibă fiecare alți trei membri sub ei, cu un volum de minimum 600 de echipă.

– Castig de 1500 euro – Cei nouă consultanți Wellness Advocate calificați trebuie să aibă fiecare câte trei consultanți sponsorizați personal, înscriși sub aceștia, cu un volum de minimum 600 de echipă.

5. Unilevel presupune un bonus care este platit pe 7 niveluri in jos, adica cu cat o persoana este mai jos in structura ta, cu atat vei avea un procent mai ridicat din rulajul ei. Plasand oameni cat mai jos in structura…ii ajutam de fapt si pe cei de pe nivelurile superioare…pozitionand oamenii noi sub ei.

• Adaugarea oamenilor in structura este foarte simpla…tinand cont de faptul ca aceste uleiuri / produse sunt extrem de eficiente, iar faptul ca nu au efecte secundare si sunt optiuni naturale sanatoase sunt primul si cel mai important aspect. Tu bucuri pe cineva ajutandu-l sa isi procure uleiurile, iar implicit pe tine te bucura doTerra cu bonusul. Prin intermediul platformei noastre de sprijin, informatiile referitoare la protocoale vor fi puse la dispozitie de catre specialisti aromaterapeuti, medici, psihoterapeuti sau nutritionisti.

Hai sa incepem calatoria impreuna. Aceste uleiuri vor fi o binecuvantare si pentru tine si le vei iubi si tu iremediabil. Asta ti-o promit!

***************

Pentru crearea unui cont doTerra (implicit indrumarea mea gratuita inclusa), gasesti pasii detaliati aici. Contul doTerra nu iti aduce nicio obligatie de comanda ulterioara kitului, ci iti aduce MARELE AVANTAJ la produsele doTERRA cu 25-55% mai accesibile (deci direct de la companie) si cea mai mare binecuvantare: indrumarea terapeutica specializata si acces la toate resursele la care lucram constant pentru tine.

Doresti informatii mai detaliate? Citeste pasii de mai jos.

Membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala” aveti acces la Platforma pe care am conceput-o cu informatii complexe, protocoale detaliate si indrumari specifice si personalizate din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere, alimentatie si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti si tu un cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.

Vrei sa vizionezi o prezentare despre remediile naturale doTerra? Iata aici videoul pe care l-am pregatit pentru tine: 

error: Ne bucuram ca iti sunt utile aceste informatii!