Post

Uleiuri esentiale si ingrijirea pielii

Mai nou… ne confruntam cu tot felul de probleme ale pielii – am conturat in cateva paragrafe TOP uleiuri esentiale pentru ingrijirea ei…

Exista mai multe uleiuri esentiale ce pot avea beneficii pentru sanatatea pielii. Aceste solutii naturale pot imbunatati comunicarea dintre celule, ceea ce contribuie la intarirea si regenerarea pielii.
Salubelle – are proprietati puternic regeneratoare, hraneste, protejeaza pielea, imbunatateste calitatea tenului, contribuie mentinerea pielii luminoase cu aspect intinerit si neted, proprietati anticearcane, reduce liniile fine, ridurile, curata, indeparteaza deseurile metabolice care blocheaza oxigenarea celulara, reduce petele de pe piele, vergeturile, ranile, punctele negre, atenueaza cicatricile, sustine repararea si reinnoirea matricei tesuturilor.
Frankincense si Copaiba sunt unele din cele mai bune uleiuri esentiale pentru a vindeca problemele legate de piele. Stimuleaza sanatatea celulelor pielii, ajutand inclusiv la elasticitate. Ambele uleiuri esentiale au reale proprietati pentru regenerarea celulara.
Tea Tree – are abilitati de decolorare datorita capacitatii sale de a vindeca rapid eventuale pete sau rani.
Lavender – ajuta la calmarea iritatiilor pielii si contribuie la repararea celulelor pielii. Acetatul de linalil din compozitie, un ester natural regasit in lavanda, este antiinflamator si contribuie la a ajuta sa se vindece cicatricile.
Geranium – are actiune astringenta, calmeaza roseata si calmeaza dar si tonifiaza. Contribuie la o mai buna retentie a hidratarii in piele, ceea ce contribuiela a conduce la un aspect mai natural al oricarei pigmentari suplimentare sau cicatrici. 
Roman Chamomile are un compus chimic natural numit Azulene (prezent si in Blue Tansy) si are abilitari reparatorii, avand si efect calmant dar si de reinnoire a celulelor.
Turmeric – datorita compusului numit curcumina, are efect puternic antiinflamator si previne hiperpigmentarea. Modereaza producerea in exces a melaninei…care este de fapt cauza pentru petele mongoloide.
Rosemary – este de asemenea util in caz de pete deoarece imbunatateste circulatia. Dezinfecteaza si ajuta la prevenirea dezvoltarii bacteriilor ce cauzeaza cicatrici. Fitonutrientii sau lupta impotriva radicalilor liberi care sunt in directa legatura cu deteriorarea si hiperpigmentarea pielii.

***************

Pentru crearea unui cont doTerra (implicit indrumarea mea gratuita inclusa), gasesti pasii detaliati aici. Contul doTerra nu iti aduce nicio obligatie de comanda ulterioara kitului, ci iti aduce MARELE AVANTAJ la produsele doTERRA cu 25-55% mai accesibile (deci direct de la companie) si cea mai mare binecuvantare: indrumarea terapeutica specializata si acces la toate resursele la care lucram constant pentru tine.

Doresti informatii mai detaliate? Citeste pasii de mai jos.

Membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala” aveti acces la Platforma pe care am conceput-o cu informatii complexe, protocoale detaliate si indrumari specifice si personalizate din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere, alimentatie si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii. Click aici pentru login.

Daca doresti si tu un cont doTERRA in comunitatea noastra, te rugam urmeaza pasii de aici.

Vrei sa vizionezi o prezentare despre remediile naturale doTerra? Iata aici videoul pe care l-am pregatit pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *