Promotiile lunii

100-100-100 PV – PROMOȚIA DE ÎNSCRIERE A VERII – MEMENTO

Promoția de înscriere a verii s-a încheiat, dar îți reamintim următorii pași necesari pentru a fi eligibil(ă):
• Dacă te-ai înscris în luna iunie cu o comandă de 100 PV și te-ai înregistrat în cadrul LRP în luna iulie efectuând o comandă LRP de 100 PV, vei primi 100 de puncte pentru produse gratuite în luna august.
• Criteriile de eligibilitate sunt aceleași pentru cei care s-au înscris în iulie cu o comandă de 100 PV. Nu uita să te înregistrezi în cadrul LRP în luna august și să efectuezi o comandă de 100 PV pentru a primi 100 de puncte pentru produse gratuite în luna septembrie!
***

PRODUSUL LUNII – PEPPERMINT TOUCH (MENTĂ) (10 ML)

doTERRA Peppermint Touch (Mentă) combină ulei esențial de mentă și Ulei de cocos fracționat, pentru a-ți oferi o multitudine de beneficii. Parfumul său proaspăt și mentolat poate fi utilizat pe tot parcursul zilei, pentru a te binedispune și a favoriza concentrarea. Aplicat pe tâmple sau pe ceafă, uleiul de mentă poate reduce tensiunile și oferi o senzație calmantă de răcorire când este utilizat la masaj.

Primește GRATUIT produsul lunii efectuând o comandă LRP minimă de 125 PV în perioada 1-15 august 2020.

***

10 % REDUCERE – HARVEST SPICE (15 ML) – OFERTĂ LIMITATĂ

Harvest Spice conține arome calde de nuci. Acest amestec exclusiv combină notele dulci și condimentate de cassia (scoarță), cuișoare, nucșoară și scorțișoară, cu aroma calmantă de cedru și aroma proaspătă și revigorantă de eucalipt. Învăluie-te în sentimente de mulțumire, pulverizând zilnic acest amestec delicios și inspiră adânc aromele bogate cu efect de echilibrare din amestecul pentru uniune Harvest Spice.

Reducerea de 10% se reflectă în prețul afișat. Reducerea de 10% nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte.

Natura Esentiala

Sectiunea Membri doTerra inscrisi in Familia noastra de uleiuri

Logheaza-te pe acest site cu indrumari si protocoale fiind membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala by Amalia si Alex Lacatos” (prin intermediul nostru sau al consultantilor nostri, deci sub responsabilitatea noastra directa). Vei gasi informatii complexe din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii.

Daca doresti un cont doTERRA in familia noastra de uleiuri, te rugam urmeaza pasii de aici.

Daca ai nevoie de mai multe detalii, sau poate esti inscrisa in alta parte si nu ai sprijin, scrie-ne un mesaj pentru a-ti fi de folos aici.

Daca ai deja un CONT doTERRA in comunitatea noastra, foloseste formularul de login de mai jos pentru a accesa acest continut sau solicita-ne ajutorul aici pentru a-ti trimite detaliile de inregistrare.