Contact

Te-ai inscris in Familia noastra de uleiuri, asadar in biroul tau virtual doTerra, in Upline Listing, vei regasi numele meu – Lacatos Amalia, asadar esti in responsabilitatea mea ca terapeut ca sa te ajut cu informatiile necesare, impreuna cu consultantul care te-a inscris in doTerra in comunitatea noastra. Acceseaza LOGIN ca sa ai acces la site-ul complex pe care l-am pregatit pentru tine, cu informatii vaste si videouri pe toate temele legate de sanatatea cu solutii naturale.

Iti stau la dispozitie cu sprijin, indrumare, consultanta de fiecare data cand ai nevoie.

Telefonul meu: 0743190830 (ma gasesti si pe WhatsApp)

Email: info@naturaesentiala.ro

Facebook: https://www.facebook.com/NaturaEsentiala/

Natura Esentiala

Sectiunea Membri doTerra inscrisi in Familia noastra de uleiuri

Logheaza-te pe acest site cu indrumari si protocoale fiind membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala by Amalia si Alex Lacatos” (prin intermediul nostru sau al consultantilor nostri, deci sub responsabilitatea noastra directa). Vei gasi informatii complexe din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii.

Daca doresti un cont doTERRA in familia noastra de uleiuri, te rugam urmeaza pasii de aici.

Daca ai nevoie de mai multe detalii, sau poate esti inscrisa in alta parte si nu ai sprijin, scrie-ne un mesaj pentru a-ti fi de folos aici.

Daca ai deja un CONT doTERRA in comunitatea noastra, foloseste formularul de login de mai jos pentru a accesa acest continut sau solicita-ne ajutorul aici pentru a-ti trimite detaliile de inregistrare.

 

Poti lua legatura cu mine si daca lasi un mesaj, completand formularul de mai jos.