Pasi de înscriere

Cum se deschide un cont doTerra? Fie ca doresti sa deschizi un cont daca nu ai inca unul… fie ca doresti sa o ajuti pe prietena ta sa isi deschida un cont (tu fiind inrolator/consultant WA), iata ce trebuie sa faci:

1. Acceseaza site-ul oficial aici

2. Alege “Europe” (sau continentul unde locuiesti acum), apoi limba “English”, apoi click pe “Continuati”

3. Apoi alegi concret limba preferata “Romana” sau care doresti. Alegi “Europe” si apoi Romania (sau tara unde doresti livrarea comenzii), apoi click pe “Continuati”.

4. Alegi “Wholesale Customer”. (pe viitor daca vei dori sa fii Wellness Advocate – adica sa impartasesti despre uleiuri vei putea deveni usor prin 2 clickuri). Asadar acum alegi “Wholesale Customer”.

5. Completezi informatiile despre tine. La Enroller si Sponsor trebuie sa fie ID-ul si numele consultantului tau din comunitatea noastra: cere-i cele 7 cifre (pentru ca sa fii in responsabilitatea noastra de indrumare, informare si consultanta). Daca nu te descurci, scrie-ne un mesaj aici si te indrumam si directionam corect.

6. Adaugi in cos kitul dorit.

7. Adauga informatiile de livrare si de plata si se proceseaza comanda.

Scrie-ne daca ai nevoie de informatii suplimentare. Aminteste-ti ca NU ai nicio obligatie ca membru, pur si simplu…

A) ai parte de consultanta, indrumare si protocoale personalizate din partea noastra si

B) comanzi cu reducere ce si cand doresti (pornesti cu 25 % reducere si poti creste prin LRP – puncte pana la 55 %), dar cel mai mare avantaj este ca ai acces la resursele pe care Familia noastra de uleiuri ti le ofera pentru informare si la consultanta.

Asadar de ce sa îți faci un cont atunci când cumperi uleiuri doTerra?

1. Ca sa ai parte de informatii complexe, corecte din literatura de specialitate si sprijin si consultanta noastra personalizata si gratuita, sa ai acces la resursele pe care ti le oferim, acces la grupul de suport, la educare holistica pentru sustinerea corecta a sanatatii.

2. Ca sa fii sigur de originalitatea produselor comandate, pentru ca le primesti direct de la doTerra.

3. Pentru ca sa beneficiezi de o reducere de minim 25 % ca membru, iar daca doresti poti sa o cresti pana la 55 % (prin programul LRP).

4. Ca sa comanzi orice ai nevoie, cand ai nevoie, fara sa ai vreo obligatie. Nu trebuie sa faci comenzi lunare, nu trebuie sa ai comenzi de o anumita valoare.

5. Ca sa iti restituie doTerra contravaloarea curierului postal, in puncte de care iti alegi ulterior produse la libera alegere, in limita punctelor pe care le acumulezi.

6. Pentru ca sa ai parte de uleiuri esentiale gratuite cand comanzi prin LRP in functie de promotiile lunare, dar sa ai parte si de surprize (BOGO, tombole, etc).

7. Ca sa iti poti obtine produsele doTerra necesare pentru familia ta, in mod cat mai aproape de gratuit. Te vom invata pasii daca iti vei dori sa fii lumina pentru ceilalti.

Aminteste-ti ca…

Timpul tau este la fel de valoros precum al nostru, asadar iti acordam cu drag sprijinul nostru, iar tu esti prioritatea noastra in momentul cand alegi sa te alaturi Familiei noastre de uleiuri.

Natura Esentiala

Sectiunea Membri doTerra inscrisi in Familia noastra de uleiuri

Logheaza-te pe acest site cu indrumari si protocoale fiind membrii doTerra activi inscrisi in comunitatea noastra “Natura Esentiala by Amalia si Alex Lacatos” (prin intermediul nostru sau al consultantilor nostri, deci sub responsabilitatea noastra directa). Vei gasi informatii complexe din literatura internationala de specialitate, sanatate holistica, stil de viata, vitalitate, plante, regenerare, detoxifiere si protocoale naturale pentru sustinerea sanatatii.

Daca doresti un cont doTERRA in familia noastra de uleiuri, te rugam urmeaza pasii de aici.

Daca ai nevoie de mai multe detalii, sau poate esti inscrisa in alta parte si nu ai sprijin, scrie-ne un mesaj pentru a-ti fi de folos aici.

Daca ai deja un CONT doTERRA in comunitatea noastra, foloseste formularul de login de mai jos pentru a accesa acest continut sau solicita-ne ajutorul aici pentru a-ti trimite detaliile de inregistrare.