Gratuitatile lunii

In octombrie 2020…

Product of the month – POM / PRODUSUL LUNII – PL

O comanda LRP de minim 125 pv plasata in intervalul 1 – 15 ale lunii, iti aduce GRATUIT un…

CLOVE – uleiul esential de cuisoare, 15 ml

Cu proprietati unice si puternice, beneficiile si utilizarile cuisoarelor dateaza inca din antichitate, în China, India și multe alte părți ale lumii.

Bogat in antioxidanti, uleiul esențial de Cuișoare este obținut din mugurii nedeschiși ai florilor unui arbore veșnic verde.

Mugurii de cuișoare conțin o cantitate semnificativă de eugenol, o substanță chimică activă care conferă acestui ulei esențial o aromă energizantă și o gamă largă de beneficii, indeosebi cand este utilizat intern. Ajuta pe plan digestiv, vine in sprijinul stomacului si tractului gastrointestinal si ajuta la imbunatatirea absorbtiei nutrientilor atat de importanti. Este un sprijin si pentru plamani si tractul respirator, incheieturi, ficat, sistemul nervos si pentru sanatatea cardiovasculara si metabolism. Clove ajuta de asemenea si la functionarea sanatoasa a functiei celulare si promoveaza un raspuns imunitar sanatos.

Cuișoarele se utilizează de mulți ani la realizarea de preparate dentare, bomboane și gumă de mestecat, datorită aromei și capacității lor de curățare a gurii.

Ca mirodenie în bucătărie, uleiul esential de Cuișoare conferă o aromă condimentată oricărui fel de mâncare sau desert.

L-ai integrat deja in viata familiei tale?